tip c. 8 svedsko-holandsko holandsko +3,5g bwin 1,75 10/10 pre mna absolutne vyrovnany zapas, budem skusat aj cistu dvojku, takze tento hc musim zahrat,
tip KO
tip c. 9 svedsko-holandsko 2 bwin 4,0 5/10 svedky vyhrali zatial oba zapasy, holandandky prehrali s nemkami, zapas som nevidel ale vraj to bolo celkom vyrovnane, medzi timito muzstvami nie je velky rozdiel a este pred tyzdnom by bolo svedsko vypisane iba ako mierny favorit, pre mna hodnota v tom kurze na dvojecku
tip KO
tip c. 10 svedsko-holandsko under 52,5 g bet365 1,85 10/10 neviem co sa dialo v zapase svedsko ukrajina, a nestihal som citat komentare, ale pre mna su svedky stale muzstvom, ktore hraje pomalsiu hadzanu, holandanky sice uhrali predpokladany over s nemkami, ale tie hraju urcite rychlejsie ako svedky, cakam vyrovnany zapas, kde to bude hlavne o obranach a velkom boji...
tip OK
tip. c 11 norsko-madarsko over 51,5 bet 365 1,85 10/10 strasne nizka hranica, obe muzstva zahrali proti mne v poslednom kole a dali under, ale som dost tvrdohlavy a myslim si, ze ich utocna sila je vacsia ako tato hranica
tip KO
tip c. 12 nemecko-ukrajina under 56,5 bet365 1,85 10/10 zasa proti poslednym vysledkom ale takato hranica mi k ukrajine proste nejde, neviem si prestavit ze daju nemkam viac ako 22 golikov a tym padom by ta hranica padnut nemala
tip OK
|