Tip č. 8:
Polsko - Slovensko Kvalifikacia MS vo futbale 14.10.2009 20,30 Tip: 2 kurz: 2,15 vklad:10/10 Expekt
Kuko sranduje, by si mohol pomysliet ten co si precita len hlavicku, ale nie je to uplne tak staremu kukovi este nestrasi vo vezi, podme si to dopredu rozobrat: - motivácia: nasim ide o vsetko, po sobote padli na zem a idu do zapasu s ovela vacsou pokorou ako predtym, poliakom vysledkovo nejde o nic a je dost naivne si mysliet, ze novy trener bude podla tohto zapasu vyberat novych hracov do muzstva, podla mna sa urobi hruba ciara a pojde sa od zaciatku na skusanie bude mat pred Eurom casu mocinky moc v pripravnych zapasoch. plus pre Slovensko - trener: Weiss ma za sebou vzhladom na svoj vek celkom solidne uspechy, proti nemu stoji no name Majewski bez minulosti a pravdepodobne aj bez nejakej buducnosti ...plus pre Slovensko - brankar: Najlepsi brankar polskej ligy Mucha, chytajuci pravidelne v klube aj v repre ktory doplaca momentalne na krizu, inak by uz chytal v lepsej sutazi, pretoze Legia si ho ceni dost vysoko proti Dudekovi ktory je v Reale len za zasluhy a preto, ze je lacny, v brane nestal ani nepamata v sutaznom zapase, co je dost velky handicap aj s jeho skusenostami... plus pre Slovensko - obrana: u nas sa stale hovori o absenciach, ale z mojho pohladu pojdu na plac Pekarik, Petras a Cech alebo Svento nalavo a tito uz spolu nieco odohrali, takze nova tvar a velka zmena bude len v strede pri Petrasovi, naproti tomu poliaci robia este vacsie rosady a skusaju uplne novu obranu, co nie je velmi zohrana ...dajme tomu, ze tu je remiza - zaloha: u nas bude chybat len Stoch a to nie je staly hrac zakladu a lahko nahraditelny, takze pojdeme takmer full, poliaci maju problemy s tvorcom hry, nemaju na ten post stabilneho hraca a ak si niekto mysli, ze taky Obraniak aj ked kvalitny hrac da do boja na tazkom terene za Polsko 120 percent v tomto zapase co pre nich nic neriesi je naivny, tu budem mozno optimista, ale verim tomu, ze nasi tie percenta naviac pridaju ...mierne plus pre slovensko - utok: tu sa najviac bojim Jelena, ktory je zo sucasneho polskeho kadra najnebezpecnejsi, nasim sa vracia Sestak a z toho budu mat poliaci vetry po tom ako rozhodol zapas v Bratislave ...dajme tomu remiza - dalsie okolnosti: pre poliakov hovori domace prostredie, aj ked posledny zapas na Stadione Slaskom pred mizernou kulisou takym velmi nebude, takze myslim, ze tato vyhoda je velmi precenovana. Hraci chodia po poslednych kauzach na zrazy skor z povinnosti, predtym som tam citil inu atmosferu, babka Majewski charizmu trenera nema. Pre nasich hovori moznost historickeho postupu, lepsia zohratost a necakana suhra nepriaznivych okolnosti u supera pri druhej sanci vybojovat si MS priamo. Nasi uz nie raz dokazali, ze v hlavach to maju a jeden pokazeny zapas by nemal rozhodnut o celej kvalifikacii aj v svetle okolnosti, ze Slovinci vychytili naozaj vybornu formu a netreba zabudat, ze poliakov sfukli este jednoznacnejsie ako nas v Bratislave, kde druhy gol bol cisto len vecou zufaleho naporu na konci. Na zaklade horeuvedeneho mi kurz 2,15 pride luxusny. GL
|