to nejsou soutezni tips - jen to sem davam proste tak do pici sem napsal koment ke kazdymu maci curlingu co zitra zacina, ale zensky mace sem bral jako chlapi a naopak, takze v péči OMG sem šulín no nic tetka uz spravne snad, ale strucneji bo sem nasranej- chuapi cr - finsko nb - oba tymy maji sve stale sestavy - finove prejeli posledne skupinu B s bilanci 12-1, nasi se zlepsujou kazdy rok, ucast na MS to jen potvrdila, aji si nevedli spatne, ale tento mač bude tednej dle me - pro oba tymy jeden z nejdulezitejsich si myslim francie - italie zase nejlepsi sestavy - frantici jsou lepší, na MS si vedli obstojne, ale za 1.3 mi ten zapas nestoji ani omylem - takže 2,8 na dvojku se na sledovačičku prubnout da myslim nemecko - dansko supersestavy opět, kdo vi jak to dopadne totok :/ kursy nezajimave dle mě norsko - švajc zde se mi za 1.7 libi jednicka, ale nijak extra - je to na piču nalosovane to prvni kolo skocko - švédlant domaci superstestava mistrovská, švedi šiti s novou sestavou - nemělo by byt o čem 1 1.28
vecerni směna finsko - italie finove jsou na tom lépe, ale pořád jde o mač šunta se šuntem, nabizene kursy mě neoslovily německjo - švédsko - 1 zklamal mě kurs 1.44, ale věřím ve vítězství němců - jsou jinde, švédové jsou v mužsky kategorii šunky, jen mi jebe ta jejichsestava, kerou neznam norsko - dansko 1 norove jsou favs - kurs 1.44 opět nic superzajímavého - danove nory už dlouho neporazili skocko - fráns - 1 skoti budou mit malo proher, s francii by to byt určo nemělo 1.25 švajc - česko 1 naši mi celkem dost prekvapi esli se vytahnou na švajcíky 1.28
no u zenskych se nemuzu proklikat k sestavam , takze na tiket dou jen mače, kde to přimo napišu, nicmene dansky s finkama by mjela byt tutla 1.15 - dal sem na tikef rusky s anglii bez sestav bída - kurs na rusky mě ale v žadnym připadě neoslovil skocko - italie - kurs na skotky i kdyz neznam sestavy 1.29 je picovina - na poslednim vzajemnem mereni sil hrali na stejne urovni švecko - nemecko 1 - kurs sedí jestlibudou sestavy sedet swiss - norsko 1 1.3 esli švajc prijedou ve standardni sestave, tak to bude izy myslim - dal sem na tiket - norky smázli B skupinu posledne s bilanci 8-1, ale švajc jsou TOP manccaft, kters novacky musi porazet dansko - rusko 1 na danky bych dal min nez je nabizeno 1.45, věřím v 1 - na tiket sem to dal, ale zatim na sledovačkovej šwecko - finsko 1 - nema kam jaxe rika - sdal sem norsko - itale - dvě sračky, NB skocko - anglie - skotky v nabizenem kursu neberu ačkoli myslim, že vyhrají 1.21 je bíída švajc - ger těžký mač a este bez sestav NB zatal no
takže sumarum - sledovačkovej tiket do kopy secko huapi skocko - swe 1, ger - swe 1, nor - dan 1, sko - fra 1 zensky dan - fin 1, swiss - nor 1, dan - rus 1, swe - fin 1 kurva 7.93 - je to fak sledovačka - z toho jsem vybral za víc secky zenske a k tomu oba mače skotaku chuapi a pak sem ubral este danky s ruskama a dal to este za trochen vic GL
|