Zajtra startuju novu sezony lyziari v rakusom soeldene obrovskym slalomom zien. 1.kolo 9:45 24.10.2009
http://www.skiweltcup.soelden.com/Cakal som na poslednu chvilu kym zverejnia startovne cisla. Dovod je ten ze uz niekolko dni panuje v rakuskych alpach teplejsie pocasie s teplotami nad nulou. Ako sa vyjadril trener svedskej zenskej repre ktory bude stavat trat 1.kola vyhodu budu mat nizsie startovne cisla, ma byt slnecno a teploty vo vyske 3000m okolo 3C co trati v obraku moc neprida. Soelden je tradicna jedna z najtazsich trati v sezone v GS posledne roky tu vyhravuju tie najlepsie lyziarky (Maze,Poutianinen,Zettel,Karbon).
hram najma proti Nicole Hosp ktora ma startovne cislo 23 bohuzial stratila rating kvoli premarodenej a nevydarenej sezone...je to velky handicap pri ocakavanych podmienkach pocitam znacnu stratu 1.kolo na veduce pretekarky. Podla sprav z rakuskeho teamu su na tom aj tak lepsie Zettel a Goergl pri testovacich pretekoch priamo na Gletecheri.
Tip.14 Poutianen-Hosp 1@1,65 Nike dovera 5/10
OKTanja je spolahliva nerobi chyby a v podsate je asi najstabilnejsou specilistkou na obrak. Je v poriadku ma natrenovane a hram na spolahlivost voci handicapu so startovym cislo.
Tip.15 Hosp-Paersson 2@2,3 Nike dovera 3/10 - jej trener stavia 1.kolo co je urcite vyhodou, Anja potrebuje presne takuto narocnu trat.
OKTip.16 Georgl-Hop 1@1,6 Fortuna 3/10 -dovody som uz popisal
tip OKTip.17 Moelgg-Mancuso 1@1,55 NIke 2/10 - talianka je velmi dobra v tejto discipline vklad je mensi s dovodou mensej spolahlivosti, zvykne obcas vypadnut. Zajtra ma cislo1. Julia mala drobne problemy s chrbtom ktore ju trapili uz minulo sezonu. Mala by byt v poriadku dost spolupracovala s fyzioterapeutom, pilates cvicenia pomohli
ale opat startovne cislo 18 bude musiet viac riskovat ocakavam lepsiu sezonu ale zajtra bude spokojna ked sa dostane do 10.
obe vypadli VOIDTip.18
doplnim este jeden kde vidim value Zettel-Hosp 1@1,9 BAH a zariskujem 9/10 -
TIP OKeste nesutazne duely ktory mali klapnut a hram ich do akoviek
Zettel-Hoelz 1 1,45
OKVonn-Riesch 1 1,45 - najma Maria nebola uplna spokojna s pripravou, je to jej najslabsia disciplina a sama sa vyjadrila ze bude spokojna s top 15 -
OKGL
Vyhry:128,99u
Vklady:103u
Yield: +25,23%