New Jersey Nets - Washington Wizards , 3.12.2008, 01:30
A je tu zápas na ktorý som čakal. Môj prvý tip v tejto sezóne bol presne na tento zápas, pričom Wizards hrali doma. Moje predpoklady sa potvrdili a Wizards bez Arenasa a Haywooda zatiaľ predvádzajú tragické výkony. Naopak odpisovaný Nets pred sezónou potvrdzujú, že túto sezónu budú mať, čo ukázať. Zatiaľ majú bilanciu 9-7.
Ale poÄŹme k tomu prvĂ©mu zápasu. Tipoval som Nets +5,5, priÄŤom to skonÄŤilo nakoniec 95-85 pre Nets. Tento zápas som celĂ˝ videl a prvĂ˝ polÄŤas bol pomerne vyrovnanĂ˝. Trochu viac som ÄŤakal od Harrisa, ktorĂ˝ zaznamenal 13 bodov, no k tomu sa ešte vrátim neskĂ´r. VeÄľmi nervĂłzny hernĂ˝ prejav sršal z viacerĂch hráčov Washingtonu, najmä center Thomas. DruhĂ˝ polÄŤas bol jasne vo vedenĂ Nets, keÄŹ hrali s veÄľkou ÄľahkosĹĄou. Oporou tĂmu bol skĂşsenĂ˝ Carter.
Wizards majĂş tragickĂş bilanciu 2-12, ÄŤo hovorĂ za všetko. Ich tĂm má urÄŤite veÄľkĂş silu, ale bez opĂ´r ako Arenas alebo Haywood to proste nejde. Butler s Jamisonom zatiaÄľ potvrdzujĂş svoju silu, lenĹľe nemĂ´Ĺľu ĹĄahaĹĄ samy tĂm celĂ˝ zápas.
Nets chytili neskutoÄŤnĂş formu, keÄŹ v poslednĂ˝ch desiatich stretnutiach prehrali iba tri krát. Vrchol formy dokázali v poslednom zápase na palubovkách Suns. ObrovskĂ© prekvapenie, ktorĂ© urÄŤite nikto neÄŤakal. Nets vyhrali 117:109, priÄŤom bol na nich Hdc vypĂsanĂ˝ na +8,5, ÄŤo nám dáva cover +16,5. Videl som iba druhĂ˝ polÄŤas tohto zápasu a to ÄŤo som videl, bolo neuveriteÄľnĂ©. RĂ˝chlik Harris predvádzal neskutoÄŤnĂ© divadlo akĂ© som uĹľ dávno nevidel. Zaznamenal 47 bodov. Jeho dynamickĂ˝ pohyb a rĂ˝chlosĹĄ sa nedajĂş proste brániĹĄ, ešte, keÄŹ berieme jeho terajšiu formu.
Dnes tento zápas vidĂm v jasnej prevahe Nets. Na strane New Jersey nie sĂş nejakĂ© vážnejšie zranenia, ÄŤo ma tieĹľ utvrdzuje v mojom tipe. Proti Wizards som uĹľ viac krát podával, ÄŤo sa vyplatilo a v tej situácii, v ktorej sa nachádzajĂş mi niÄŤ inĂ© nezostáva ako zahraĹĄ Hdc -6,5(pridal som si jeden bod ešte navyše) na Nets s vyššou dĂ´verou.
Tip: New Jersey Nets -6,5 Kurz: 2,1 (Pinnacle) DĂ´vera: 7/10
|