aj ked si dnes budem asi opat pisat sam, tak zatial ma zaujali tieto zapasy :
Orlando-3.5 ... po vybornom zaciatku prisla kriza, Magic prehrali dva zapasy v rade ... stale si vsak myslim ze su lepsim muzstvom ako Milwaukee, navyse sa im vo vzajomnych dari, dnes to Lewis a Howard zariadia
na undery som velmi neni, ale hranica 189.5 mi pride dost vysoka vzhladom na to, ze Sacramento stale hra bez Martina
NY Knicks by mohli vyhrat prave so Seattlom, su sice v krize, dnes pravdepodobne nenastupi ani Marbury, ktoremu zomrel na zaciatku mesiaca otec a dostal volno kolko bude potrebovat, ale koho chcu Knicks porazit ak nie Seattle, ktory si vonku chodi po prehry ? len dufam ze hraci nechcu definitivne odpilit stolicku pod Thomasom
Philadelphia sa dostala do pohody, v poslednych troch zapasoch vyhrala a dnes privita slabu Minnesotu, trener Sixers toci osmych hracov, ale tych 8.5 hcp sa mi zda vysoko aj na Twolves
ako vravel hapecko dobre vyzera aj Chicago+2, ktore zacalo konecne hrat tak, ako ho pred sezonou favorizovali, len keby nemali v Indianopolise taku zlu bilanciu, kazdopadne naposledy tam vyhrali
Denver sice naposledy s New Orleans doma prehral, ale bilancia 9-3 v domacom prostredi je vyborna, navyse s Hornets sa im zvykne dari, ti maju otazny start dvoch hracov zakladu, vratana megatrojkara
Naposledy upravil metallica dne čtv pro 13, 2007 12:39 am, celkově upraveno 1
|