Aris - Barcelona 1 1,7, treba victorka bez MP, streda 19:45. zapas ve kterem jde rekum o vsechno. Potrebuji vyhrat. Spolehat na prohru neapole s trevisem... to nepujde. Barcelona na druhe strane nehraje o nic. S vyjimkou preruseni spatnych vysledku v EL a nabyti sebevedomi do dalsi faze. Coz je sice pekne, ale nevim jestli dostatecne motivujici. Takovy zalgiris minuly tyden byl hodne namotivovany a vyhral, ale hral doma...coz je rozdil, louceni s letos katastrofalni euroligou, museli to nejak, aspon trosku, zalepit
Aris pojede na krev, na hristi necha srdce a na vysledku se to projevi... ja sem o tom presvedcen.
Vyprodane alexandreio vytvori jeste vetsi tlak na rozhodci nez kdy jindy, a to se taky projevi... podle me neni vic hot court nez alexandreio, mozna vyprodana OAKA v dulezitych zapasech, nokia arena v tel avivu... i pionir, tivoli... ale alexandreio je jen jedno :Wink:
Porovname kadry... Barca ma 2 top guardy. Lakovic, navarro... evropska extratrida. oba, nejen bodove, tahnou katalance, no ale dal nic. nevidim alternativu za ne... jinak je to bida bych rekl. uz sem tu psal minuly tyden o barce... porad to plati. vetsina hracu z formy, i kdyz vyhrali ve valencii(ta, pokud nezahraje douglas, bez vyjimky nevyhrava). Hodne si myslim chybi kasun...a i nadale chybet bude. Rozdil v zitrejsim zapase vidim pod kosem. Marconato nema sanci ubranit massey´ho, je strasne pomaly a jerry si z neho bude delat dobry den. PF Wilkinson je taky lepsi triase ci kakiuzise... Rekove budou podle me dominovat i na doskoku. Mazzon vi, ze hlavnim ukolem je eliminovat navara s lakovicem... verim, ze se to nejakym zpusobem podari. takovy pantelaidis nastoupi, oba je sereze a pujde si zase sednout... treba
A i kdyby ne... castle je ostrileny harcovnik, scales taky ma kvalitu, i kdyz spise ofenzivni nez v defenzivni. takze zas takovy nepomer na guardu by byt nemusel...
Ja proste musim za 1, reci do toho daj vsechno, pozene je cela hala... barca vyhrat nepotrebuje... tohle si zahraju za vic. 6/10. Mozne by bylo zkusit i under, jak jinak v soluni ve vypjatem zapase... 143,5b je hranice, ktera podle me pokorena nebude.
A dalsi zapasy? tak cska rozbije fulker, ktery sice k postupu potrebuje vyhrat, neni to ale absolutne realne. nicmene se to obejde beze me za ten kurz. Soucasny tahoun Kambala dopoval a zitra hrat nemuze, turci nemaji nejmensi sanci.
Neapol-treviso... tak tam vseci bezpochyby povali za 1. ja to za ten kurz kaslu.
PAU-Zalgiris... no to je taky kurzove nevyhodne...
GL, ja jen aris zitra... a samozrejme real v ulebu.