Dnes ma z ponuky zaujalo Toronto, hadam nebudu hrat dvakrat po sebe so zasitymi kosmi, trio mladikov by v dnesnom zapase mohlo zabrat, v minulej sezone vzajomne 3-1 pre Toronto
v New Yorku sa dnes crta zaujimavy suboj, ked v minulej sezone sa pri poslednej navsteve Nuggets v MSG strhla bitka s fanusikmi, v poslednom zapase som od Knicks cakal vacsiu vyhru, preto si myslim ze Denver tu nie je celkom bez sance
Atlanta dvakrat po sebe potrapila superov, ale myslim ze dnes si to Nets postrazia
Orlando s Torontom mi dnes pride do dvojice ako najjasnejsi zapas, aj ked Twolves nehraju az tak zle ako sa od nich ocakavalo
Houston sa vcera drzal s Dallasom, ktory im utiekol az v poslednej stvrtine, podla mna nebudu mat Rockets ani na Spurs
Clippers sa mi pacili v HCP, ale hapecko ma vystrasil ze bujaci sa raz preberu a bude zle, v minulej sezone to vsak Clippers na Chicago islo, ale je pravda ze to hral Elton
bude pre Seattle a Duranta Sacramento tym pravym superom ? v poslednom zapase sa Clippers tri stvrtiny drzali v tej poslednej prisla strelecka mizeria pocas prvych siestich minut
no a fcul by mohol napisat nieco niekto, kto tomu na rozdiel odo mna aj rozumie