NBA 08/09 - 5/11/1 -244.82e
76ers ML KO
pinnaclesports 1.641 vklad: 80 eur (8/10)
ked uz ma byt niekto momentalne hot, tak su to urcite 76ers, po nevyraznom zaciatku, ked nenaplnali ocakavania momentalne 3 vitazstva v rade, vo vsetkych troch dominancia pod kosom, skvely zvrat s Pacers, kde zlikvidovali 26 bodove manko, sebavedomie sa ihned prejavilo v b2b zapase s Thunder, Dalembert si konecne zvykol na Eltona pod kosom, s tymto duom pod kosom 76ers kraluju statistikam ohladom rebounds celej NBA, s Taddeusom momentalne podla mojho nazoru jeden z naj frontcourtov v lige...pritomnost Eltona dava kazdopadne viac priestoru Ig, ktory ak to nejde z perimetra dokaze zahrat skvele pozicne v defense, o Millerovi nie je treba co hovorit, kazdy fanusik NBA ci uz z tejto alebo minulej sezony videl coho je Andre schopny, kader typu Billups ho mal v play-off plne zuby...momentalne jedina vec co 76ers chyba je kvalitna trojkova strelba, angazovanie Kareema Rusha zatial neprinasa az take ovocie, ako by sa cakalo ale ako som spomenul team je silny na inych postoch a dokaze to efektivne kompenzovat...hcp trojkovej strelby 76ers v porovnani s Twolves ktory sa taktiez spoza obluka trapia, je prilis malo na to aby vlci mohli vyhrat tento zapas...ako obycajne hrozny start do sezony, repete minulej, defenziva nie je zla, aj ked to tak nevyzera myslim ze vymenou OJ Maya za Millera a Kevina vlci ziskali kvalitnu dvojicku k Al Jefferson, avsak cele je to o tom chyba myslienka smerom dopredu, je to o jednom muzovi uz spominanom Al Jeffersonovi, jednym z najlepsich muzov frontcourtu vobec, specialne pod superovymi kosmi, pri takej sile akou vsak disponuju 76ers v tychto statistikach, dnes nebude priestor na to aby sa vyrazne presadil...vlci maju az chorobne zle posledne minuty zapasu kde stracaju vedenie a psychicky idu smerom nadol, coraz viac sa hovori o trasucej sa stolicke pod koecom Witmmanom...oba teamy po par dnoch volna, vlci mali cas na vycistenie hlav, z historie vzajomnych to na 76ers vedia, avsak momentalne statistiky a najma teamova chemia hovoria jasne...
Naposledy upravil hp dne čtv lis 20, 2008 7:01 am, celkově upraveno 1
|