Washington Wizards - New Jersey Nets, 29.10.2008, 00:00
Tak, dnes v noci privĂta domáci Washington na svojich palubovkách pánov zo susednĂ©ho mesta New Jersey. Wizards sa pomaly zmierujĂş s tĂ˝m, Ĺľe si asi nezahrájĂş v kompletnej zostave pekne dlho, v predsezĂłne sa im totiĹľ zranil vĂ˝bornĂ˝ center Haywood, k tomu ešte prirátame dlhodobĂ© zranenie Arenasa. Wizards proste majĂş neuveriteÄľnĂş smolu na zranenia. PredsezĹ„a pre Washington vĂ´bec nedopadla dobre, prehrali päť zápasov a dva vyhrali, priÄŤom v tĂ˝ch prehratĂ˝ch vĹľdy podÄľahli o dvojcifernĂ˝ poÄŤet bodov. Väčšiu ÄŤasĹĄ predsezĂłny vynechal aj Jamison, ktorĂ˝ mal menšie zranenie kolena, je otázne ÄŤi nastĂşpi dnes v noci, ak by nenastĂşpil, bola by to ÄŹalšia obrovská rana pre Wizards. Je samozrejmĂ©, Ĺľe kaĹľdĂ© muĹľstvo chce vyhraĹĄ otváraci zápas sezĂłny, ešte k tomu na domácej pĂ´de, ale neverĂm, Ĺľe dnes Wizards dokážu prevalcovaĹĄ hosĹĄujĂşcich z New Jersey.
Mnoho ÄľudĂ zatracuje Nets a stavia ho do pozĂcie outsidera v lige. V lete opustil tĂm Jefferson, naopak prišli Simmons a Jianlian(obaja z Milwaukee), Dooling(Orlando – ÄŤo ma dosĹĄ prekvapilo zo strany Orlanda), Najer(Denver). Nováčikom pre Nets bude Brook Lopez, ktorĂ˝ uĹľ v presĂ©zone nezahálaÄľ a zaznamenal v priemere 11.8 boda na zápas. V dnešnom zápase je otázny nástup Boona, ÄŤo by Nets aj mohli v zápase pocĂtiĹĄ. Inak v predsezĂłne predvádzali väčšinou priemernĂ© vĂ˝kony, zaznamenali tri vĂ˝hry a štyri prehry. ZaĂşjimavĂ˝ bol hlavne poslednĂ˝ zápas proti New Yorku, kde Nets dokázali šťastne vyhraĹĄ o jeden bod v pomere 111-110. RĂ˝chlik Harris by mal Wizards narobiĹĄ problĂ©my a samozrejme sa to ÄŤaká aj od Cartera, ktorĂ˝ v predsezĂłne zaznamenal priemerne 15,2 bodu na zápas. MyslĂm, Ĺľe Nets sĂş na tom momentálne hlavne psychicky lepšie a dnes budĂş chceĹĄ uhraĹĄ dobrĂ˝ vĂ˝sledok. Hranica Hdc sa mi zdá nastavená pre Wizards moc vysoko a ja si rád zahrám Nets v Hdc za menšà vklad, kedĹľe je to prvĂ˝ zápas.
Tip: Nets Hdc +6
Kurz: 1.971 (Pinnacle)
DĂ´vera: 4/10
|