Tak, jak jsem Vám na začátku tohoto roku slĂbil, tak i plnĂm.
Zde je ročnà vyhodnocenà systému u/o.
(Těch několik dnů, co zbývajà do konce roku, výsledky už stejně neovlivnà a já mám zrovna čas
) .
Kategorie fotbal:
Tipováno : 218 zápasů
OK : 145
KO : 73
průměrný kurz : 1,61
under zápasů : 133
OK : 87
KO : 46
over zápasů : 85
OK : 58
KO : 27
vsazeno : 1308 j.
výhráno : 1406,46 j
zisk : 98,46 j.
Kategorie hokej:
Tipováno : 120 zápasů
OK : 64
KO : 41
průměrný kurz : 1,68
under zápasů : 87 (86xu5,5+1xu6,5)
OK : 57
KO : 30
over zápasů : 19
OK : 8
KO : 11
vsazeno : 720 j.
výhráno : 719,07 j
zisk : -0,93 j.
HodnocenĂ:
Drtivá většina tipů byla uvedena zde,ty neuvedené ,jsou důsledkem mého časového zaneprázdněnà v danou dobu.
Jak je vidno, v hokeji systĂ©m nesplnil, to co bylo oÄŤekáváno.DĹŻvodem je ruská liga - jenĹľ byla hlavnĂm zdrojem zápasĹŻ.RuskĂ˝m bohatĂ˝rĹŻm to tam zaÄŤlo padat a smazaly se rozdĂly mezi jasnĂ˝mi under a neunder tĂ˝my ( typickĂ© over tĂ˝my tam dosud nejsou)
Dále je u hokeje opravdu složitějšà trefit under/over než u fobale,ale průměrné kurzy jsou skoro stejné.
Z toho vyplývá,že tenhle systém a hokej k sobě nejde.
Fotbal skoro splnil co jsem očekával,ale má to své velké ale:
FiltrovánĂ zápasĹŻ systĂ©mem je pomÄ›rnÄ› zdlouhavĂ©.I pĹ™es pomoc IT to dÄ›lám dennÄ› v prĹŻmÄ›ru 2 hodiny - podle poÄŤtu hranĂ˝ch zápasĹŻ - o vĂkendech - 4 hod.(a k tomu si pĹ™ipoÄŤtÄ›te hokej ten se valĂ dennÄ› - napĹ™.nhl).
VĂ˝sledkem je tĹ™eba 30 zápasĹŻ vhodnĂ˝ch k betu,ale pouze 2-3 je moĹľnĂ© vsadit - dĹŻvodem je výše kurzu - je prostÄ› nĂzká - nejprve jsem mÄ›l hranici pro bet 1,45 - ale ta se nevyplácela sázet - nic nepĹ™inášela ani netratila - takovĂ© vylej ,nalej - ale takovĂ˝ch z tĂ© 30 bylo 20.Po zvednutĂ hranice na 1,55 zápasĹŻ radikálnÄ› ubylo(z 30 pouze 3-4 !),ale zase byly pĹ™Ănosem.JenĹľe vynaloĹľená energie a ÄŤas, dle mĂ©ho, tomu koneÄŤnĂ©mu efektu neodpovĂdá.ZvláštÄ› ,Ĺľe i ta souÄŤasná zvolená hranice, se pĹ™elĂ©zá horko těžko.Asi to bukĂs dÄ›lajĂ pĹ™i stanovovánĂ kurzu podobnÄ› jako já
Z toho všeho vyplĂ˝vá, Ĺľe systĂ©m, aÄŤ celkem ĂşspěšnĂ˝, opouštĂm.
Pokud by mÄ›l nÄ›kdo však zájem v tom pokraÄŤovat - mÄ›l dost ÄŤasu a žádnĂ© penĂze,mile rád mu vše zadarmo pĹ™edám.
Pokud máte jakékoliv dotazy či návrhy sem s nimi
Děkuji za pozornost
bedrnik