Výsledek 19. tipu KO
Zasloužil jsem si to, porušil jsem hned dvě pravidla - nesázet zápasy prvního s posledním a - a to je opravdu na pováženou - celou dobu tady píšu, jak často trefuju plichty na hokej, pak mi bylo 1,14 na 1X málo
Byl to naprosto typický zápas, jakých jsem už zažil nespočet (a přece se nepoučil): Kometa se dvě třetiny pomalu nedostala z vlastního pásma, Vítky několikrát netrefily prázdnou branku, skvělý Trvaj čaroval. Ve třetí třetině začaly hrát Vítkovice víc zezadu a za normálních okolností by jim Kometa gól nikdy nedala, jenže v polovině třetiny šli do tří a to Jirkovi Dopitovi na jeden gól stačilo. A jak už to tak bývá, v nájezdech dali Vítkovičtí Trvajovi všechny tři góly. Doufám, že tohle si budu pamatovat hodně dlouho.
Havířov - Chomutov
Havířov uhrál plichtu ve Znojmě, ale nepřeceňoval bych to, mám takový nejasný dojem, že Znojmo by letos mohlo v 1. lize plnit roli Jánošíka. V prvním domácím zápase je Chrudim mlela většinu zápasu a to je Chomutov o dost lepší tým. Vypadají na letošní sezónu opravdu dobře připravení, zejména obrana zatím hraje výborně (3 zápasy, 3 góly). Chomutov už má na Ústí minibreak dvou bodů a určitě ho nebude chtít prohospodařit zrovna v Havířově. Panteři mají v brance výborného Čecha, ale tomu to moc neulehčují, dávají mu hodně příležitostí vyniknout. Chomutov letos zdá se hraje mnohem víc na jistotu, žádné hurá výsledky, ale trpělivělivě si buduje mírný náskok, který je schopný udržet. Kvalitou kádru je o hodně výš než Havířov, s takovým soupeřem by neměli prohrávat ani na jeho půdě - ostatně za poslední dva roky tam neprohráli, a to měl Havířov lepší tým než letos. Ručně udělaná DNB má slušnou úroveň 1,303, která mi za zahrání stojí.
Bank 34,64 units
tip 20.
Havířov - Chomutov, tip 2, kurs 1,65 Unibet, vklad 13,67 units
Havířov - Chomutov, tip X, kurs 4,75 BWin, vklad 3,64 units
Díky za připomínky a GL