Tak opÄ›t spolu, ale dnes jsem byl pomalejšĂ
:
Cincinati Reds - New York Mets
Mets vyhráli vÄŤera i druhĂ˝ zápas sĂ©rie a opÄ›t se prosadila jejich pálka, která v poslednĂ dobÄ› nejenom odpaluje, ale zaÄŤala i hojnÄ› skĂłrovat. Phillies se ale zuby nehty držà na dohled, takĹľe nenĂ prostor pro jakĂ©koli sebeuspokojenĂ.
Za domácĂ dnes nastoupĂ rookie Tom Shearn ke svĂ©mu tĹ™etĂmu zápasu v MLB. PrvnĂ doma s Floridou zvládl vĂ˝teÄŤnÄ› a pĹ™edevšĂm WHIP 0,86 byl impozantnĂ. Venku v St.Louis to uĹľ ale tak dobrĂ© nebylo a ve 4.1 smÄ›nách dostal 3 runy.
Mets zahajujĂ s Johnem Mainem. John mÄ›l v srpnu slabšà obdobĂ, ale v poslednĂm dĹŻleĹľitĂ©m zápase v AtlantÄ› navázal na vĂ˝bornĂ© vĂ˝kony ze začátku sezĂłny a v 7 smÄ›nách pustil jen 3 hity a jeden run. CelkovÄ› má ERA 3.57 a WHIP 1.23, coĹľ ho Ĺ™adĂ mezi dobrĂ© startery, venku se mu zatĂm dařà nadmĂru: W-L 9-2, ERA 3.24, WHIP 1.13. Proti Reds házel letos doma a zápas se mu nevydaĹ™il, kdyĹľ v 4.2 smÄ›nách pustil 7 runĹŻ (4 Earned) a Reds vyhráli 8:4.
Pálky jsou prĹŻmÄ›rovÄ› srovnatelnĂ© .272 x 269 pro Reds, ale produktivitu majĂ lepšà Mets, v prvnĂch dvou zápasech sĂ©rie skĂłrovali 21 x.
Bullpen majĂ lepšà Mets a u Reds je to pomÄ›rnÄ› velká slabina, naloĹľeno dostal i vÄŤera. ERA 4.01 x 5.34. Tady vidĂm pĹ™ĂleĹľitost pro Mets, protoĹľe pokud se Tomovi Shearnovi bude daĹ™it, nemusejĂ se hrnout do odpalĹŻ a mohou ho zkusit nechat vyházet - strikeoutĹŻ zatĂm pĹ™Ăliš nedával, takĹľe to reálnĂ© je - a zkusit štÄ›stĂ proti pomÄ›rnÄ› propustnĂ©mu bullpenu Reds.
Dnes Mets signalizujĂ moĹľnĂ© pošetĹ™enĂ nÄ›kterĂ˝ch hráčů základu (Reyes, Wright, Delgado) a opatrnÄ›jšà by bylo poÄŤkat si na lineupy (zápas zaÄŤĂná v 18:35) - zrovna tÄ›mhle hráčům se ale v poslednĂ dobÄ› zase aĹľ tolik nedaĹ™ilo a mnohdy je motivace náhradnĂkĹŻ ku prospÄ›chu, takĹľe jsem zápas vsadil uĹľ teÄŹ, i kdyĹľ moĹľná kurs mĂrnÄ› stoupne. Podle mĂ©ho názoru majĂ dnes Mets slušnou vĂ˝hodu na kopci a v bullpenu, pálky jsou pĹ™ibliĹľnÄ› vyrovnanĂ©. Reds bojujĂ proti sweepu, Mets hrajĂ o play-off. Kurs je vyššà neĹľ na vÄŤerejšà zápas a pro mne hodnotu má.
Cincinnati - Mets, tip 2, kurs 1,752 Pinnacle, vklad 1/10
DĂky za pĹ™ipomĂnky a GL