Pánové, přeji krásný den:-)
Koukám, že máte podobné tipy, jako já (nebo já jako vy?)
Po vÄŤerejšĂm ĂşspÄ›chu, kdy se mi povedlo trefit na jednom tiketu 4 zápasy MLB (+ Spartu), se i dnes pokusĂm sesmolit nÄ›jakĂ˝ ten kombĂk.
UrÄŤitÄ› Phillies s veleskušenĂ˝m Moyerem, kterĂ© bych povaĹľoval i za konstantu, tak doufám, Ĺľe nás Vander Hurk všechny nepĹ™eveze a nevyhraje venku potĹ™etĂ.
Dodgers by uĹľ koneÄŤnÄ› mÄ›li zastavit pád tabulkou (s Henddricksonem nenĂ tutovka), ikdyĹľ stejnÄ› tak bude chtĂt zastavit Arroyo svou serii proher...
Naopak doufám, Ĺľe Peavy si svou serii ĂşspÄ›chĹŻ venku podržà a chtÄ›jĂ- li Padres dohnat ARI, mÄ›li by i oni zarvat. CardinálovĂ© sice po 5 prohrách vÄŤera (k mĂ© radosti) zabrali, ale Reyes nejspĂš nenĂ tou velkou oporou na kopci:
A do třetice na hosty chci zkusit Clemense. Sice mu to venku opravdu nějak nejde, ale proti sousedovi v tabulce a na stadionu, kde hrával, by uspět mohl. Snad ho pálka Yankees podpořà a budou bodové hody.
Jako dalšà dvojiÄŤku do kombi vidĂm ARI a SF. D-Backs myslĂm jedou na vĂtÄ›znĂ© vlnÄ›, ikdyz Gorzelanny neni z vĂ˝bÄ›ru SP PirátĹŻ marnĂ˝, takĹľe ještÄ› zvážĂm. StejnÄ› tak i Barryho Zita, protoĹľe vÄŤera to byli nervy (se šťastnĂ˝m koncem pro Giants a pro mÄ› taktĂ©Ĺľ) a WAS se poslednĂ dobou vĂ˝raznÄ› vzchopil (6W, ikdyĹľ spĂše doma)....
Tak jak na to koukám, asi zůstanu pouze u těch Phillies, Padres a Dodgers.
GL!!!