Tak jsem to dnes procházel z jedné strany na druhou a na main to nebude.
Texas - Oakland
Nad tĂmhle zápasem jsem pĹ™emýšlel asi nejdĂ©le, kurs mi totiĹľ pĹ™ijde dost luxusnĂ. Kevin Milwood se po krátkĂ©m vzepÄ›tnĂ opÄ›t trochu propadá, DiNardo je podle mne v souÄŤasnĂ© dobÄ› lepšĂ. Trochu se zaÄŤĂnajĂ projevovat i absence Texasu (vÄŤera sice nováčci vyhráli zápas, ale proti Gaudinovi po zranÄ›nĂ). Oakland mĂvá druhou pĹŻlku sezĂłny lepšà a dnes bych ho za tÄ›chto okolnostĂ rozhodnÄ› nepovaĹľoval za underdoga. JenĹľe Texas je jako neĹ™Ăzená stĹ™ela (jednou 0 runĹŻ, jednou 10), takĹľe si to dám jenom jako RL do kombi.
Colorado - Milwaukee
Zápas vĂ˝raznÄ› domácĂch tĂ˝mĹŻ. Za Rockies navĂc jejich lĂdr rotace, v poslednĂ dobÄ› se jim daĹ™Ă. Brewers jsou naopak dost v Ăştlumu, ale mÄ›li i trochu smĹŻly - i vÄŤera dlouho vedli. To (+ 7 winĹŻ Francise v Ĺ™adÄ› a dobrá Gallardova bilance) mne odradilo od mainu, ale RL do kombi na Rockies si urÄŤitÄ› dám. OpÄ›t dost dobrĂ˝ kurs.
St.Louis - San Diego
Padres majĂ podle mne vĂ˝hodu na kopci a pĹ™edevšĂm v motivaci. VÄŤera se jim pálka prosadila na konci zápasu a mohla by tedy pokraÄŤovat v trochu lepšĂch vĂ˝konech. Kip Wells se sice zlepšil, ale Madduxe pořád povaĹľuji za lepšĂho startera. Tady jen ML, Padres uĹľ mnÄ› s RL nÄ›kolikrát vypekli.
Phillies - Florida
Phillies si vÄŤera Vanden Hurka pÄ›knÄ› podali a dnes to budou mĂt těžšĂ, octnou se tvářà v tvář D-Trainovi, prahnoucĂmu po vĂtÄ›zstvĂ (navĂc má letos s Phillies 3 winy). Na druhĂ© stranÄ› bude (asi) Kyle Lohse, posila z CIN, kterĂ˝ ale v premiĂ©Ĺ™e odházel jen jednu smÄ›nu a stĹ™Ădal pro zranÄ›nĂ. TakĹľe pro nÄ›j takĂ© hodnÄ› dĹŻleĹľitĂ˝ zápas. Phillies jsou jako tĂ˝m mnohem silnÄ›jšà a mnohem motivovanÄ›jšĂ, navĂc se vÄŤera chytila pálka. A prohráli Mets, to je takĂ© adrenalinová injekce. TakĹľe si do kombi dám RL na Phillies.
Dost se mi lĂbil i Cleveland, ale kurs mi pĹ™ijde ve svÄ›tle poslednĂch vĂ˝konĹŻ pálky Indians trochu nĂzko.
GL všem
|