Oceněným borcům gratulujeme !
Tampa - Toronto
Tampa je v souÄŤasnosti asi nejhoršĂm tĂ˝mem MLB a dnes navĂc posĂlá na kopec Sonnanstineho, kterĂ©mu se zatĂm pĹ™Ăliš nedařà a co vĂc, podle oÄŤitĂ˝ch svÄ›dkĹŻ uĹľ nemá pĹ™Ăliš co vĂc nabĂdnout. Za nĂm je stejnÄ› neslavnĂ˝ bullpen Rays s ERA 6.13. Toronto je venku hodnÄ› skromnĂ© na runy, svĂ© winy táhne vÄ›tšinou pĹ™es undery, jeho lineup má ale mnohem vÄ›tšà potenciál a v poslednĂm "setkánĂ" se Sonnanstinem skĂłroval 12-krát. Tampa nenĂ nijak dobĹ™e bránĂcĂ tĂ˝m, ÄŤasto u nĂ lze vidÄ›t divoÄŤejšà pĹ™estĹ™elky, proto si zkusĂm za nĂzkĂ˝ vklad team total na Toronto. Jays majĂ TampÄ› co vracet, poslednĂ dva zápasy doma s nĂ prohráli.
MĹŻj tip Toronto vĂce neĹľ 4,5 runu, kurs 1,862 Pinnacle, vklad 1/10
Kansas má ÄŤtyĹ™i winy v Ĺ™adÄ› a jak pravil Josef, to je jejich strop. JenĹľe proti Mechemu se mi vážnÄ› jĂt nechce - venku má 4-2 a ERA 2.97. I kdyĹľ Twins jsou doma silnĂ a vÄŤera otoÄŤili dĹŻleĹľitĂ˝ zápas v Clevelandu, mocná trojka Mauer-Morneau-Hunter je snad uĹľ zdravá a jestli se chtÄ›jĂ pokusit o zázrak, musĂ s tĂ˝my jako je Kansas vyhrávat. NÄ›jak mne to nepĹ™esvÄ›dÄŤilo. NB
Cubs - Phillies
Tady je podle mne hodnotnĂ˝ kurs na Phillies - Cole Hamels je jejich špiÄŤka, pálce to v poslednĂ dobÄ› docela šlape (i kdyĹľ - proti Pirates a Nats ...) a Ted Lilly uĹľ má hodnÄ› dlouhou šĹ
|