Tak zatĂm na main nevidĂm nic, uvidĂme, co team totaly. PodrobnÄ›ji jsem procházel:
Twins - Toronto
Tady má podle mne kurs určitě hodnotu - Twins jsou doma dlouhodobě výbornà (letos sice nic moc, ale to přijde
), Toronto venku nic moc. Bilanci startera, pálky i bullpenu majĂ Twins o maliÄŤko lepšĂ, prohrávajĂ v sĂ©rii 1-2. I bez Morneaua se pálka prosadit dokáže. Od tipu mne ale odrazuje produktivnĂ pálka Blue Jays v poslednĂ dobÄ›, takĹľe si to zahraju jen symbolicky pro radost, aĹĄ je proÄŤ kouknout na online.
Detroit - Texas
VÄŤera jsem tenhle zápas hrát vĹŻbec nechtÄ›l, protoĹľe pálka Texasu opravdu řádĂ. Dnes mám ale takovĂ© tušenĂ, Ĺľe jednodennĂ pauza by mohla Tigers pomoci proÄŤistit hlavy a Rangers trochu rozhodit ze strojovĂ©ho odpalovánĂ. SamozĹ™ejmÄ› je tu noÄŤnĂ mĹŻra fanouškĹŻ Tigers - bullpen, takĹľe lákavÄ›jšà bych vidÄ›l team total nebo poloÄŤas. ZatĂm ale nejsem rozhodnutĂ˝, jestli to vĹŻbec budu hrát a na mainu to urÄŤitÄ› nebude.
Mets - St.Louis
Pálka Mets pokraÄŤuje v hroznĂ© produktivitÄ› a musĂ to drĹľet starteĹ™i - a dařà se jim to, Mets se pĹ™es nizouÄŤkĂ© undery typu 1-0, 2-1, 2-0 postupnÄ› vzdalujĂ dvojici Phillies, Atlanta. Dnes majĂ opÄ›t vĂ˝hodu na kopci (nenĂ divu, jejich rotace je excelentnĂ). S pálkou je to ale opravdu hodnÄ› slabĂ© a bullpen takĂ© ztratil dost ze svĂ©ho lesku ze začátku sezĂłny. Cards letos proĹľĂvajĂ hodnÄ› špatnou sezĂłnu (samozĹ™ejmÄ› moc chybĂ Chris Carpenter), ale ten kurs na Mets je hodnÄ› nĂzko. NB
Baltimore - Yankees
Yankees vÄŤera dokázali, Ĺľe mĹŻĹľou bĂ˝t ještÄ› horšĂ, na tripu majĂ zatĂm 1-7 s dost slabĂ˝mi tĂ˝my. Dnes posĂlajĂ Wanga a ten toho asi moc nepustĂ, na druhou stranu pálka Yankees je v obrovskĂ© krizi. StejnÄ› jako vÄŤera se nabĂzĂ under, hranice je dokonce ještÄ› vyššĂ. Undery nehraju, ale tenhle vypadá dost nadÄ›jnÄ›.
GL všem