ten Detroit vyzera velmi dobre, Verlander je slusny ... Suppan nehadze zle, ale co si pamatam tak v poslednej sezone patril v Cards k tomu slabsiemu co tam bolo
Arizonu neviem, lebo proti Americkym timom hram v Interlige neraz a ti bombardaci zahraju vzdy opacne ako potrebujem
na tu Atlantu som veru pozeral aj ja, Chipper je spat a to by mohla byt voda na mlyn palky Braves, ktora vyzera ze sa konecne prebrala
Padres ma mozno zo vsetkych zapasov zaujal najviac, Maddux tri starty s Tampou, tri kompletne zapasy, tri vyhry ... je pravda ze to mal trosku menej krizikov na konte, ale bullpen Padres je slusny aby tie tri zmeny s Tampou potiahol ... Kazmir doma slusne hadzat moze, ale co je vitazstvo v domacom prostredi az tak velmi nepozna
Oakland suhlas, Roy je sice Roy ale bieda Houstonu na palke to prevazuje a Asfalt tiez nie je v takej pohode ako by sa patrilo
Mne sa dnes este pacia Mets, ta mizeria dlho trvat nebude a kurz je viac ako slusny, vcera boli zopar raz v slubnej pozicii, len zrovna vtedy ta palka akurat neposluchala
Carmona je Carmona a palka Indianov je smrtelna, co povies kami na svojich Apacov ?
Chcel som zahrat Philu s Hamelsom, lenze Contreras strieda prehry a vyhry a dnes je na rade W
Anjeli su tiez neni v Cincinnati bez sance, Arroyo je deravy jak slovenska hokejova repre ... skoda ze sa to nehra v LA, to by som nevahal ani chvilu