Na main nemám bohužel nic, takže jen pro radost:
Milwaukee Brewers - Atlanta Braves
Oba tĂ˝my jsou v Ăştlumu, oba dostaly v minulĂ©m kole sweep. Za Brewers nastupuje levák Chris Capuano, kterĂ˝ zahájil sezĂłnu skvÄ›le, ale v poslednĂch 3 zápasech vyhoĹ™el. Chris je lĂdrem rotace Brewers a je urÄŤitÄ› schopen podat lepšà vĂ˝kony, zejmĂ©na doma, kde jsou Brewers hodnÄ› silnĂ. V poslednĂ dobÄ› hráli venku, navĂc se silnĂ˝mi soupeĹ™i, takĹľe by se proti AtlantÄ› prosadit mohli. Za Atlantu nastupuje levák Chuck James, kterĂ˝ je prĹŻmÄ›rnĂ˝m nadhazovaÄŤem a na kopci by tedy mÄ›lo mĂt Milwaukee vĂ˝hodu, má i mĂrnÄ› lepšà bullpen, od vyššĂho vkladu mne ale odradila nepĹ™Ăznivá bilance pálky Brewers v poslednĂ dobÄ› a pĹ™ece jen urÄŤitá nejistota z poslednĂch zápasĹŻ Capuana.
Milwaukee - Atlanta, mĹŻj tip 1, kurs 1,775 Pinnacle
A ještě jeden team total:
Philadelphia Phillies - Arizona Diamondbacks
Pálka Phillies se v poslednĂ dobÄ› ukazuje ve vĂ˝bornĂ©m svÄ›tle (pĹ™edevšĂm je velmi produktivnĂ) a dnes se proti nĂ postavĂ levák Doug Davis. Za poslednĂ tĹ™i roky se nestalo, aby šli Phillies v domácĂm zápase s Arizonou pod uvedenou hranici (tedy i v jedinĂ©m zápase Davise v Philadelphii). PĹ™emýšlel jsem i o tipu na Phillies, ale bohuĹľel majĂ dost oslabenĂ˝ bullpen (Gordon, Myers) a navĂc majĂ last 10 proti levákĹŻm jen .195 - a t je i dĹŻvod, proÄŤ to nehraju za vyššà vklad.
Philadelphia - Arizona, mĹŻj tip Phillies team total over 4,5 , kurs 1,870
DĂky za pĹ™ipomĂnky a GL
|