Dnes na main nepĹŻjde nic, i kdyĹľ jsem hodnÄ› váhal. Mám dnes ale nÄ›jakĂ˝ divnĂ˝ pocit a uĹľ jsem si nÄ›kolikrát ověřil, Ĺľe je lepšà ho poslechnout, zejmĂ©na kdyĹľ se zĂtra hrajĂ dalšà zápasy
Atlanta - San Diego
Atlanta vede v sĂ©rii 2-1, kdyĹľ oba pĹ™edchozĂ zápasy vyhrála tÄ›snÄ› 3:2. San Diego se hodnÄ› trápĂ na pálce, ale i Atlanta v poslednĂ dobÄ› v tĂ©to ÄŤinnosti stagnuje. Za Atlantu zahajuje Tim Hudson, kterĂ˝ letos házĂ vĂ˝bornÄ›, ale v poslednĂch tĹ™ech zápasech má W-L 0-1. Dnes bude po winu urÄŤitÄ› hodnÄ› hladovĂ˝. Proti nastupuje veterán David Wells, kterĂ˝ má letos ERA 6.03, ale W-L 1-1 (pro tĂ˝m 3-3). Tim Hudson je pomÄ›rnÄ› dobrĂ˝ na pálce, takĹľe u nÄ›j ten jeden aut tak ĂşplnÄ› zadarmo nenĂ a na kopci zĹŻstává v poslednĂ dobÄ› 8 smÄ›n, takĹľe slabšà bullpen Atlanty v jeho zápasech nedostává moc prostoru. AtlantÄ› ale moĹľná bude chybÄ›t Edgar Renteria, coĹľ by bylo pro vĂ˝znamnĂ© oslabenĂ ofenzĂvy, San Diego navĂc disponuje vĂ˝bornĂ˝m bullpenem, takĹľe, aÄŤ jsem dlouho váhal, jen RL do kombi (takĂ© z dĹŻvodu podkursu).
Yankees - Texas
David proti Goliášovi. Brandon McCarthy si dnes proĹľije svĂ© peklo v Bronxu, kde vÄŤera rozmetali Tejedu. Za Yankees nastupuje Wang, kterĂ˝ má zatĂm 1-2 a to mu rozhodnÄ› nestaÄŤĂ, minule vydrĹľel na kopci 8 smÄ›n. McCarthy pĹ™edvedl nÄ›kolik kolapsĹŻ, ale v poslednĂm zápase dokázal udrĹľet Toronto na 2 hitech a 1 runu v 6 smÄ›nách a to je slušná vizitka. Asi se zbyteÄŤnÄ› bojĂm, ale dám si jen RL do kombi.
Cubs - Pittsburgh
Carlos Zambrano, kterĂ˝ byl loni pro Cubs šťastnĂ˝m ĹľolĂkem, má letos bilanci pro tĂ˝m 3-4 a dnes urÄŤitÄ› udÄ›lá všechno pro to, aby vĂ˝sledek srovnal. Proti bude Paul Maholm, kterĂ©mu se letos pĹ™Ăliš nedařà a takĂ© se vynasnažà uspÄ›t. Lepšà pálkou i bullpenem disponujĂ Cubs, jen jsou letos dost neÄŤitelnĂ. S Pittsburghem, kterĂ˝ je vynku vĂ˝raznÄ› slabšĂ, by ale uspÄ›t mÄ›li. OpÄ›t je tam podkurs, jenom RL do kombi.
TampÄ› se v Baltimore nedařà a vÄŤera nedokázala uspÄ›t ani se skvÄ›lĂ˝m Shieldsem. Dnes posĂlá o tĹ™Ădu horšĂho Fossuma, Cabrera je o kousek lepšĂ. PĹ™ibliĹľnÄ› stejná pálka, pĹ™ibliĹľnÄ› stejnĂ˝ bullpen. DomácĂ prostĹ™edĂ by mohlo rozhodnout. RL do kombi.
Kansas - Oakland
Joe Kennedy ještÄ› s ERA 2.48 nevyhrál jedinĂ˝ zápas. Proti nÄ›mu nastoupĂ po zranÄ›nĂ Luke Hudson, motivace tedy na obou stranách velká. NemyslĂm si ale, Ĺľe je Oakland outsider, protoĹľe Meche je letos tĹ™Ăda a nevěřĂm, Ĺľe se Hudsonovi podařà jeho vĂ˝kon zopakovat. Do kombi si dám Oakland.
Florida - Dodgers
Derek Lowe letos házĂ dobĹ™e, venku se mu na jeho pomÄ›ry dařà vĂ˝jimeÄŤnÄ›. Na druhĂ© stranÄ› Sergio Mitre s mĂrnÄ› lepšĂm ERA ještÄ› nevyhrál a dnes se tedy o to pokusĂ znovu. OpÄ›t mi nepĹ™ijde, Ĺľe by Florida byla outsider a do kombi si ji zahraju.
Toronto - Boston
PoslednĂm "outsiderem" je Boston. Ano, pĹŻjdu i proti Big Royovi. Tim Wakefield házĂ vĂ˝bornÄ›, pálka Toronta v poslednĂ dobÄ› nijak neexceluje a bullpen má takĂ© lepšà Boston. NeĹ™Ăkám, Ĺľe je Boston favorit, ale rozhodnÄ› nenĂ takovĂ˝ outsider. Boston do kombi.
Cincinatti s Harangem na kopci je vĹľdy hodnÄ› silnĂ©, ale Astros jsou letos nevyzpytatelnĂ. ZaÄŤĂná se probouzet jejich posĂlená pálka a ta má velkĂ˝ potenciál.
GL všem