Krátce k ostatnĂm zápasĹŻm:
Atlanta - Dodgers
ĂšplnÄ› stejná situace jako vÄŤera, velkĂ˝ rozdĂl ve starterech, Tim Hudson vĂ˝borná bilance proti Dodgers, Derek Lowe venku nic moc a špatná bilance proti AtlantÄ›. VÄŤera mÄ› bullpen Atlanty pĹ™esvÄ›dÄŤil i bez Boba Wickmanna, do kombi si RL zkusĂm.
Cubs - Washington
VÄŤera s vĂ˝jimkou 1. smÄ›ny Cubs jasnÄ› dominovali a Lee je v superformÄ›. Dnes za nÄ› jde házet skvÄ›lĂ˝ Rich Hill a ERA 1.77 a WHIP 0.87, na druhĂ© stranÄ› bude stát Jamie Patterson, kterĂ˝ stĹ™Ădá svÄ›tlĂ© chvilky se slabšĂmi. Cubs jsou pro mÄ› jasnĂ˝mi favority, ale kurs tomu pomÄ›rnÄ› odpovĂdá a uĹľ mÄ› párkrát nepĹ™ĂjemnÄ› pĹ™ekvapili - ještÄ› s mainem poÄŤkám a dám si jen RL do kombi.
Yankees - Seattle
VÄŤera se opÄ›t nedaĹ™ilo Igawovi a dnes nastupuje jiná tĹ™Ăda - a sice Wang. Na druhĂ© stranÄ› zatĂm trpĂ, proklet Josefem
, Jeff Weaver s dÄ›sivou bilancĂ. NemyslĂm ale, Ĺľe dnes má sebemenšà šanci se nÄ›jak vĂ˝raznÄ› zlepšit. I kdyĹľ kurs je nĂzkĂ˝, RL do kombi si rozhodnÄ› dám.
Minnesota - Boston
Tady bookies nÄ›jak nerozumĂm, ten kurs je podle mne hodnÄ› mimo. Johanovi se letos nijak moc nedařà a má proti sobÄ› zĹ™ejmÄ› nejsilnÄ›jšà tĂ˝m MLB. A Taverez uĹľ nÄ›kdy taky udÄ›lá lepšà vĂ˝sledek, navĂc pálka Twins je hodnÄ› rozkolĂsaná. Budu svĂ˝m drĹľet palce, ale rozhodnÄ› bych to v tomhle kursu nesázel. A nedám ani proti, i kdyĹľ kurs 3.02 podle mne má hodnÄ› velkou hodnotu. NB
Texas - Toronto
Tady jsem hodnÄ› dlouho váhal nad mainem; jestli má nÄ›kdo zastavit sĂ©rii proher Toronta, pak je to Big Roy. Proti Texasu mu to jde, ale ta Padillova ÄŤĂsla 0-4 a team 0-6 (!) - to se jednou zlomit musĂ, on zas tak špatnĂ˝ rozhodnÄ› nenĂ. NB
Cincinnati - Colorado
Cincinnati je s Harngem hodnÄ› silnĂ© a dnes je velkĂ˝m favoritem, ale ani Aaron Cook neházà špatnÄ› a pĹ™ece jen Reds nepatřà k ĂşplnĂ© špiÄŤce. Na sázku to asi nenĂ. NB
Arizona - Mets
Arizona má dnes tu nejlepšà pĹ™ĂleĹľitost po tĹ™ech letech doma porazit Mets. PosĂlá na kopec Brandona Webba a to je nadhazovaÄŤ z TOP 10, ne-li z TOP 5, Mets jim to podle mne ještÄ› ulehÄŤujĂ s Aaronem Selem, kterĂ˝ letos nastoupil v zápase doma proti Coloradu mĂsto Pelfreyho a nedopadl o moc lĂ©pe. Arizona by dnes vyhrát mÄ›la, ale proti Mets nepĹŻjdu, aĹĄ házĂ kdo házĂ. Tak teÄŹ ÄŤtu na Covers, Ĺľe za Mets bude házet nováček Jorge Sosa - ale to na mĂ©m názoru nic nemÄ›nĂ. NB
Na ostatnĂch zápasech mÄ› uĹľ nic nezaujalo.
GL všem