Dobrá práce, metall, dnes nemám tolik ÄŤasu, tak jen krátce k pár zápasĹŻm, kterĂ˝mi jsem se zabĂ˝val blĂĹľ:
NY Mets - Colorado
Mets hráli vÄŤera hodnÄ› mizernÄ›, Cook nenĂ zas aĹľ tak velkĂ˝ zázrak, navĂc dnes je na kopci Pelfrey, kterĂ˝ je podle mne nejslabšĂm ÄŤlánkem rotace Mets. Colorado je venku zoufalĂ©, ale za ten podkurs to hrát nebudu. NB
Philadelphia - Washington
To uĹľ je zajĂmavÄ›jšà - Jon Lieber odházel svĹŻj prvnĂ zápas vĂ˝bornÄ› s ERA 0.00, bojuje o mĂsto v rotaci, navĂc si nepĹ™ipsal W, takĹľe o motiv vĂc. VÄŤera sice Phila vyhrála dost natÄ›sno, ale Patterson nenĂ Bergmann. Dlouho jsem byl na vážkách, jestli to hrát na mainu, ale ty sĂ©rie uĹľ zaÄŤĂnajĂ bĂ˝t dost dlouhĂ© (PHI 4-0, WAS 0-3, Patterson 0-4). Do kombĂku si to ale urÄŤitÄ› dám v RL a se zájmem se podĂvám na hranici team totalu.
Florida - Atlanta
VidÄ›l jsem minule házet Scotta Olsena a zatĂm mu to vĹŻbec nejde - nenĂ schopen trefit zĂłnu, pouštĂ mraky hitĹŻ a walkĹŻ. Tim Hudson má oproti tomu nevĂdanĂ˝ zápis ERA 0.62. TakĹľe podle mĂ˝ch dosavadnĂch zkušenostĂ uĹľ kaĹľdou chvĂli hrozĂ vĂ˝buch a pálka Floridy je doma mocná - jen proto nejde zápas na main. TaktĂ©Ĺľ RL a pĹ™ĂpadnÄ› team total, zkusit by se dalo i vĂtÄ›zstvĂ v poloÄŤase.
Yankees - Toronto
Dnes bych Ĺ™ekl, Ĺľe to Yankees dajĂ - Burnett se s Kazmirem nedá srovnávat, Pettitte je pomÄ›rnÄ› spolehlivĂ˝ a letos jako jeden z mála YankeeĹŻ házĂ dobĹ™e - jen zatĂm ještÄ› nedostal potĹ™ebnĂ˝ run support. RL, pĹ™ĂpadnÄ› team total (pĹ™i pomyšlenĂ na dosavadnĂ vĂ˝kony bullpenu Yankees by moĹľná byla nejlepšà vĂ˝hra v poloÄŤase).
Ostatnà zápasy vynechávám, samozřejmě budu držet palce Twins, ale nedal bych na ně ani šupinu.
metall, jsem moc rád, že jsme se shodli na Bostonu a Phile, hned se mi bude sázet klidněji
GL všem