skvělá sázkovka!
Loni jsem jeden den vyhrál 20 tis na hokeje a tak jsem si na veÄŤer dal kombika jen za 500kÄŤ, Ĺľe se v klĂdku a bez nervĹŻ pokochám MLB...
KdyĹľ jsem vsadil, tak jsem po chvili zjistil, Ĺľe pan pako nedal 500 KÄŤ na celĂ˝ kombĂk, ale na kaĹľdou rozepsanou událost, kterĂ˝ch bylo 35 a najednou mi zmizelo 17 a pĹŻl tisĂce z účtu...KdyĹľ jsem se uklidnil a smĂĹ™il se s tĂm, Ĺľe ze 7 zápasĹŻ baseballu uhodnu, tak 2-3 a mĂ© penĂze jsou v pytli, zaÄŤaly prvnĂ zápasy a já si sedl k pc a celou noc sledoval jejich prĹŻbÄ›h....ráno, kolem 6 hod jsem mÄ›l 4 ze 4 správnÄ› a pomalu jsem zaÄŤal doufat v asi 160tis vĂ˝hru...nakonec jsem mÄ›l, jednu chybu v poslednĂm dohrávanĂ©m zápasu, kdy prohráli domácĂ 0:1 a já vyhrál, pĹ™es 70tis...super pocit z omylu a taková vĂ˝hra, ale pĹ™i vyúčtovánĂ jsem mÄ›l na svĂ©m účtu zhruba jen 35tis a zjistil jsem, Ĺľe v jednom zápase "nedopatĹ™nĂm"otoÄŤili vĂ˝sledek a aĹľ po tĂ˝dnu faxovánĂ a telef uznali, Ĺľe mám pravdu a pĹ™ipsali mi tÄ›ch 70tis, kterĂ© jsem si chtÄ›l vybrat a stále byl, nÄ›jakĂ˝ problĂ©m...musel jsem dokazovat, Ĺľe mi je vĂc, neĹľ 18 a nakonec mi po 2 mÄ›sĂcĂch penĂze poslali(uĹľ jen zbytek 50tis), ale mezi tĂm mÄ› oznaÄŤili za profesionálnĂho sázkaĹ™e a zakázali mi sázet...
coĹľ mÄ› moc pobavilo a tak jsem vyuĹľil v jejich casinu bonusu 100 euro za vymÄ›nÄ›nĂ˝ch 100euro a zaÄŤal jsem si hrát black jack, kde mĂ© omezenĂ neplatilo...podmĂnkou proplacenĂ toho bonusu bylo odehránĂ kolem 1200 her, coĹľ vyplĂ˝valo z toho, co psali v pravidlech...hrál jsem celou noc do 7 rána, kdy jsem malĂ©ho vezl do školky a mÄ›l jsem vyharnĂ˝ch 7tis eur a stále mi to nešlo pĹ™evĂ©st na mĹŻj účet na koruny a bál jsem se vypnout poÄŤĂtaÄŤ, aby se mi to nesmazalo a tak jsem zĹŻstával na netu, aĹľ do doby, kdy jsem se tam dovolal a pan bookmaker mi oznámil, Ĺľe musĂm odehrát, dalšĂch asi 4 tis her, abych 100eurovĂ˝ bonus mohl vybrat...samozĹ™ejmÄ›, Ĺľe k tÄ›m 100 euro bylo vázáno i tÄ›ch 7tis, takĹľe jsem o nÄ› pochopitelnÄ› pĹ™išel...
Takže skvělá sázkovka...
...teÄŹ, uĹľ sázĂm, jen 1- 2 basebally na tiket...
a v kamenných sázkovkách...
Pepa V.