Dnes pouze krátce pár mých tipů:
TWINS- doma slušný Carl Pavano (3-1, 2.77), který má z posledních 7-mi startů 4-1 a ERA 2.68, proti němu Francis, kterému to venku moc nejde (1:5) a ne že by to doma bylo lepší... Z posledních 5 startů má 4 prohry a určitě vzpomíná na ty lepší sezony v dresu Rockies... Ale hlavně nevěřím, že Twins 2x za sebou doma prohrají s týmem, jako jsou Royals.
D-BACKS- myslím, že prolomí 3 prohry a ukončí sérii 5 výher Dodgers, navíc proti Kurodovi, který je zmiňován ohledně možné výměny, což mu na klidu asi nepřidá... Proti němu Ian Kennedy, který už letos venku Dodgers porazil (6IP, 4 hity, 1 ER a 8K!!!), tak snad to zopakuje...
PADRES- čekám, že už konečně ukončí tu sérii 7-mi proher, navíc se Luebkemu jako startérovi velice daří, stejně výborný je však i Zito, u kterého čekám, kdy najede do kolejí z minulých sezón v dresu Giants...
MARINERS- jestli u nich v kabině proběhla bouřka, tak snad se vzduch pročistí a vzduchem začnou létat nějaké ty odpaly od domácích pálkařů!!! Protože v duelu All-Star-pitcherů to Felix určitě bude potřebovat... Letos ho již Rangers porazili (doma) a tak by jim to měl Felix vrátit....
Takže toliko pro dnešek moje nápady, jak bych to dnes rád viděl. Ale pozor! Poslední dobou, co sem hodím do fóra, většinou vůbec nevychází, takže si dejte spíše proti mě a vyděláte!!!
GL fšem!!!