Zdravím pánové a special Dollyho!!!
Dneska naštěstí nehrají Mariners, tak se mi zvedá šance něco vyhrát
Na ty Nationals jsem taky koukal, přece jen se mi na pálce zdají hosté mnohem lepší. Je to už poměrně dávno, na začátku června, co i Astros měli nějaký delší streak (tuším W4), ale dnešní forma je myslím na straně hostů. A vzhledem k tomu, jak se Nationals drželi s Braves, si myslím, že mají na to dneska vyhrát. Zvláště, když proti nim startuje 20-ti letý mladíček. Doufám, že Jason Marquis za to taky vezme a po více jak měsíci si připíše WIN (5 startů- 3 bez rozhodnutí a teď 2 prohry). Takže do
NATIONALS jdu s tebou!!
WHITE SOX: tímto tipem bych chtěl zase potěšit Metelku
, ale hlavně věřím Marku Buehrlemu, který už také přes měsíc nezaznamenal win, ale háže dlouhodobě stabilně a dobře! Od 22. dubna ve 13 startech max 3 runy!!! Z posledních 2 startů bez rozhodnutí ERA 1.80!!! Proti němu Kyle Davis (1-8, 7.74), doma: 0-3, 6.00, poslední 2 starty: 0-2, ERA 9.00 (9IP, 9 ER), celkem táhne streak 7 porážek. Takže nejlepší šance pro Marka a WHITE SOX!!!
D-BACKS: a další pitcher, který už více jak měsíc nevyhrál- Josh Collmenter. Po slibném začátku se nějak zaseknul- z posledních 6 startů 4 prohry. Doma mu to ale jde: 3-2, ERA 2.23. Uvidíme, jak se popere s Prince Fieldrem, který je teď na Chase Fieldu víc, jak doma.
Za hosty začne Randy Wolf (2 prohry z posledních 3 startů). Brewers jsou jasně domácí mužstvo, což mi dává více argumentů, proč jít do D-Backs.....
GIANTS: zde to asi bude souboj pitcherů, ve kterém dávám větší šance Ryanu Vogelsongovi. Jeho domácí bilance 3-1, 1.22 je opravdu skvělá. Ale i Billingsley má slušnou formu: během posledních 3 startů 2x shutout! Možná kouknu na hranici underu, ale vzhledem k bilanci Giants doma: 28-16 x Dodgers venku: 19-26 a vzhledem k posledním vzájemným zápasům (Giants vyhráli poslední 4) mě víc láká dát na domácí San Francisco.
O Royovi Halladayovi dneska psát nebudu, protože už se bojím, kdy i na něj dojde a vzhledem k vypsanému kurzu....
Takže z výše uvedeného poskládám asi nějaký kombík a ostatním přeji GL!!!!