Já včera 3 OK (Hudson 7K, Lincecum 7K, Dodgers WON)..
To loser76..radost jsi mi samozřejmě udělal, ale Mariners mi opět radost neudělali. Situace v týmu jae následující: Jack Z vyjednává s ostatními týmy o možných tradech (týká se především Figginse, Custa a Wilsona), ale při výši platů těchto vets to vidím opět na trade typu Bradley/Silva 2 roky zpátky..Je to křeč..jedna z nejlepších rotací v lize a absolutně zoufalá pálka, Ichiro už to taky nedává a tak letos to bude na 95% první sezony bez 200 hitů...Velkým příšlibem do budoucna je samozřejmě Ackley, Smoak, Halman...ale aby se mohli poměřovat s Halos a Rangers, tak by je měli začít porážet..A Fister? No comment, chudák malej...
Já pokud můžu radit, tak pokud už musíte hrát Mariners, tak si počkejte na š'nůru min. 2 wins, ve kterých zaznamenají min. 10 hitů, a hrát jedině s Felixem či Pinedou na kopci.
Nicméně dnes s Felixem na kopci no play...včera byla bouřka v kabině, pokud Mariners nezaznamenají v prvních 3 inninzích run, tak se bude jednat o nový klubový rekord v počtu inningů bez runu v řadě (29 INN.)
Dnes se na zápasy podívat více kolem půlnoci a hodim to sem, tak kdo chce, tak může hrát se mnou...zatím jsem to tak zběžně prošel a vypadá to, že budu hrát Twins ML a Tommy Hanson +5,5 K X Nats.
Zatím GL všem a večer hodím plays.
MLB 2011: 71W / 51L