Astros ... aj ked vcera Pirates nasli na Roya recept, Houston ukopal vitazstvo 4-3, Carlos Lee odpalil dvojmetovy dvojbodovy odpal, z desiatich poslednych domacich zapasov ma s Pirates .359 s patnastimi RBI, dnes je cas na prve vitazstvo Wandy Rodrigueza, ktory nehadze zle, ale palka ho podporila jedinym bodom. S Pirates ma doma 2-0 a 3.91 ERA, pricom Astros vyhrali vsetky jeho styri starty s nimi. Minuly rok im v Minute Maid Parku dovolil pri vyhre 5-0 pat odpalov. Zatial nie je znamy starter Pirates, ale pravdepodobne dostane sancu Chris Jakubauskas, ktoreho povolali z Triple-A. V minor prehral oba svoje starty, ked pustil pat bodov a desat odpalov v desiatich zmenach. Minuly rok mal ako novacik za Seattle 2-5 a 6.64 ERA z osmych startov.
Dodgers ... vcera sice prehrali, ked im vyrazne chybal Manny, ale na kopci bol luzer, dnes by to Kershaw mal viac podrzat. Navyse za Washington by nemal opat hrat Zimmerman a pravdepodobne ani Rodriguez. Kershaw v nedelu hadzal vyborne so San Franciscom, ked pustil len bod, styri odpaly a styri mety zdarma, vystrajkoval deviatich hracov. S Washingtonom ma 2-1 a 3.52 ERA. Jeho superom bude Stammen, ktory sice v poslednom zapase hadzal s Coloradom slusne, ale v prvych dvoch pustil jedenast bodov v siedmych zmenach.