Colorado ... dnes opat stavka proti Garlandovi, vcera odohralo Colorado so San Diegom az patnast zmien, bullpen teda dostal riadne zabrat, Padres sli s relievermi uz od siedmej zmeny ... Jon hral v prvom zapase len styri zmeny, aj vdaka dvom errorom od spoluhracov, Jimenez by mohol dnes vydrzat dlhsie, palka jednoznacne na strane domacich, bohuzial aj kurz tak vyzera
St. Louis ... Cardinals si dnes pojdu po sweep Millwaukee so svojim esom na kopci, ten v minulej sezone odhadzal jedinu nulu prave s Brewers, ti prehrali so St. Louis devat z poslednych desiatich domacich zapasov, na palke im to velmi nejde, verim ze Cards sa presadia na Wolfa, tak ako vcera na Gallarda
Detroit .... Westbrook ma z poslednych styroch zapasov v Comerica Parku 6.04 ERA, s Detroitom hral naposledy v roku 2007, celkovo ma s nimi 6.48 ERA, Indians sa nedari na palke, maju iba .210 so strnastimi dobehmi, dosiahli len jeden homerun, Verlander v minulej sezone s Clevelandom dominova, ked vyhral vsetky styri starty s 0.9 ERA
Yankees ... toto sa musi skusit uz len na zaklade statistik, Burnett mal v minulej sezone s Tampou 4-0 a 1.97 ERA, vyhral s nimi vsetky tri starty vonku s 1.35 ERA, Crawford a Longoria su jedinymi, ktori mu odpaluju cez .240. Ak by ani to nestacilo, Yankees maju v zapasoch, v ktorych startoval Shields bilanciu 8-1, pravak ma s New Yorkom 6.00 ERA, vratane 5.61 doma, kde s nimi prehral vsetky zapasy a pustil im sedem homerunov.