Cubs - Houston
Včera Cubs vyhořel bullpen, který jsem v analýze tak vychválil
, ale na pálce to bylo opět OK - tedy co se týká produktivity (5 hitů, 6 runů). Dnes proti nim nastoupí Mike Hampton, který patří přinejlepším mezi průměrné startery. V jediném letošním vzájemném zápase od nich dostal 5 runů za 5.1 směn, nyní jsou doma, s Ramirezem a Sorianem ve formě. Bullpen Astros byl v posledních dvou zápasech abnormálně vytížený, házel celkem 12 směn. Takže toho bude mít opravdu dost. Překvapila mě hranice team totalu na Cubs, čekal jsem minimálně 5, řekl bych, že těch pět by dát měli. Za zahrání mi to stojí.
Cubs - Houston, tip Cubs team total over 4,5, kurs 1,893 Pinnacle, vklad 3 units
San Francisco - Pittsburgh
Souhlasím s metallicou. Pittsburgh pokračoval ve výprodeji, pustil staršího LaRoche, teď už je to opravdu nesourodý soubor mladíků. Venku vyhrávají opravdu zřídka, dnes sice jdou proti sweepu, ale proti výbornému Mattu Cainovi a proti doma výborným Giants. Za ně sice nastoupí jejich nejlepší starter Zach Duke, ale přece jen si myslím, že to dneska Giants dotáhnou. Hrají o play-off, hrají doma, kde se jim náramně daří. Cainovy zápasy často končí fotbalově, takže jen opatrný handicap.
San Francisco - Pittsburgh, tip 1 (-1), kurs 1.980 Pinnacle, vklad 3 units
Díky za připomínky a GL