San Diego - Houston Musel jsem si počkat, než to Expekt vypíše, tentokrát dost slabý kurs, zato slušná hranice. Nemá cenu to moc rozebírat, Padres mají slabší pálku, proti nim půjde Roy Oswalt, který sice letos nic moc, ale na Petco Parku se mu daří (ono taky komu ne). Geer hází průměrně, Astros sice občas předvedou explozi, ale pořád si říkám, že tyhle hranice jsou na Petco Park moc vysoké. Zapomněl jsem velmi dobrý bullpen Padres a slušný bullpen Astros.
San Diego - Houston, tip Hits+Runs+Errors under 27, kurs 1,83 Expekt, vklad 3 units
Cleveland - White Sox Tohle myslím za pokus stojí, Floyd hází poslední dobou excelentně, Pavano se trápí (last 3 WHIP 2.55, ERA přes 12, a to je tam ještě pět Unearned runů). White Sox to v poslední době docela pálí a i když to už hrozí, že se Pavanovi nějaký ten zápas povede (a on si už jednou letos White Sox vychutnal - ale to byli opravdu zoufalí), pořád mi přijde ten kurs lákavý. Navíc je tu pověstný bullpen Indians. Ti už tak trochu na sezónu rezignovali, pustili Marka DeRosu do St.Louis, posílili bullpen, ale i tak mají na nadhozu velké problémy. Nakonec i na pálce, přestože je zpět Grady Sizemore, dali v posledních dvou zápasech proti Baileymu a Owingsovi pouhé 4 runy - a to je proti takovým starterům hodně málo. White Sox se naopak zvedají a skórují, nevím, proč by měli dnes být underdog.
Cleveland - White Sox, tip 2, kurs 2,020 Pinnacle, vklad 3 units
Díky za připomínky a GL
|