Texas (27-19) - Oakland (18-26) (game 1)
V prvnĂm dnešnĂm utkánĂ mezi tÄ›mito soupeĹ™i jsem zvolil sázku na under. Za domácĂ nastoupĂ na kopci pro mÄ› tĂ©měř neznámĂ˝ Tommy Hunter, kterĂ˝ jedinou stopu v MLB zanechal minulĂ˝ rok, kdy mÄ›l bilanci 0-2, 16.36 ERA ve 3 utkánĂch, letos v AAA 1-2, 4.82 ERA (nic moc). Tuto statistiku bych nebral pĹ™Ăliš v Ăşvahu vzhledem ke kvalitÄ› pálky A's, která dlouhodobÄ› (letos) nepĹ™edvádĂ nic svÄ›tobornĂ©ho. Pro svĹŻj tip vycházĂm ze statistik obou tĂ˝mĹŻ, kdy under nastal v 5 z poslednĂch 6 utkánĂ A's, a dĹŻleĹľitÄ›jšĂm, under v poslednĂch 5 vzájemnĂ˝ch zápasech "padl" ve 4 pĹ™Ăpadech. Nadhoz je dnes lepšà u A's, za kterĂ© zaÄŤne Josh Outman (poslednĂ 3 zápasy 2-0, 1.37 ERA).
Vzhledem k druhĂ©mu veÄŤernĂmu duelu myslĂm, Ĺľe urÄŤitou hodnotu má i vĂ˝hra Oaklandu ve slušnĂ©m kurzu kolem 2.. A's udÄ›lajĂ vše proto, aby vyuĹľili slabšĂho nadhozu Rangers, pokud by prohráli, těžko jim to bude pálit proti Feldmanovi.
Texas - Oakland under 11 runs, bwin 2.00, nĂzkĂ˝ vklad (1 unit)
Milwaukee (27-20) - Cincinnati (26-20)
Na tento zápas jsem dnes zvÄ›dav nejen ze sázkaĹ™skĂ©ho hlediska. Brewers se vĹŻbec nedaĹ™Ă. Po skvÄ›lĂ©m vstupu do sezĂłny nastal trošku propad. NevĂm, do jakĂ© mĂry má na to vliv zranÄ›nĂ Rickieho Weeksa (DL do konce sezony), ale kdyĹľ jsem tuhle vidÄ›l line-up x Twins, trošku mÄ› zamrazilo. Pravdou je, Ĺľe Brewers prohráli 5 ze 6 poslednĂch zápasĹŻ s average run 2.0. Dnes na kopci Braden Looper, kterĂ˝ letos háže standardnÄ›, ale zrovna proti Reds se mu letos nedařà (1-1, 7.71 ERA) - z poslednĂch 5ti zápasĹŻ 2-3, 6.99 ERA.
HostĂ© z Ohia se vezou na vĂtÄ›znĂ© vlnÄ›, na kopci Johnny Cueto, kterĂ˝ je letos a pĹ™edevšĂm venku fantastickĂ˝. (4-1, 2.16 ERA z poslednĂch 7 zápasĹŻ) Pálka je takĂ© rozjetá.
Dost tomu věřĂm, jelikoĹľ Reds majĂ dle svĂ˝ch vyjádĹ™enĂ velkou motivaci na vedenĂ v divizi, kterĂ© by chtÄ›ly pĹ™evzĂt po tĂ©to sĂ©rii. JedinĂ©, ÄŤeho se bojim je vĂtÄ›zná sĂ©rie.
Milwaukee - Cincinnati 2, bwin 1.87, střednà vklad (2 units)
DĂky za pĹ™ipomĂnky,
GL!
|