dnes sa mi toho páči viac,nejak to pomixujem,sola aj Akovky dám
DETROIT...myslĂm ,Ĺľe Rangers si sweep odnesĂş,ale poslednĂ˝ krok bĂ˝va najĹĄažššà ako sa vravĂ,MIllwood bude chcieĹĄ byĹĄ iste proti,tuto sezonu hádĹľe zatial obstojne,necháva vĂ˝konmi zabudnúť na minulĂş,detto domáci Jackson je lepšà ako vlani,obávam sa trochu bullpenu Tigers,vÄŤera uĹľ zmatkovali trochu,ešteĹľe to closer uratoval s nulou...MIllwood s Jacksonom sa uĹľ stretli v aprĂli,Tigre vtedy W 6-4,niÄŤ by som nenamietal keby sa to skonÄŤilo tak isto
BOSTON...vrátil sa Kevin a hned pálil jedna radosĹĄ vÄŤera,detto Papi odpálil prvĂ˝ HR v sezone,pohoda tam je,chystajĂş sa sweepnuĹĄ TOR/v sezone to este nik nedokazal/,Lester ostáva dlĹľnĂ˝ svojej povesti zatial,doma bol vĹľdy vĂ˝bornĂ˝,mohol by sa hecnúť a odhádzaĹĄ kompletku...RL pojde solo,ML do kombĂka
PITTSBURGH...toto hrám len do kombĂka,kvoli moĹľnemu sweepu na ktorĂ˝ Piráti majĂş,na kopci za Nats neznáma,hostia tam posielajĂş Snella,vnoku je sĂce poloviÄŤnĂ˝ ale na Nats momentálne bude staÄŤiĹĄ,no...
KAN vs CLE over...1.maÄŤ otoÄŤili v závere Royals,2.maÄŤ Indiáni,dnes to pojde opaĹĄ do overu aj napriek tomu,Ĺľe je tam vynikajĂşci Greinke/s Indians je pasĂvny ale/,Pavano na druhej strane by Royals nemal robiĹĄ problĂ©my a v neposlednom rade sĂş tam bullpeny,ktorĂ© sa vobec nevyznamenali v sĂ©rii zatial...
zahral by som aj WS,ale kvoli Colonovi na kopci do toho nejdem,ešte zvážim over tunák,ten by mohol padnúť,GL!