Seattle (18-21) - Los Angeles Angels (19-18)
V tom to zápase za domácĂ nastoupĂ jedniÄŤka rotace Felix Hernandez (4-2, 3.53 ERA), x Angels to má 3-4, 4.83 ERA ve 12 games. V poslednĂm utkánĂ pĹ™edvedl fantastickĂ˝ vĂ˝kon x Rangers, bohuĹľel Brandon Morrow, dnes jiĹľ bĂ˝valĂ˝ closer nedosáhl jeho taĹľenĂ do vĂtÄ›znĂ©ho konce. Za hosty naskoÄŤĂ pĹ™ekvapenĂ Matt Palmer (4-0, 3.38 ERA), kterĂ˝ zatĂm ještÄ› neprohrál, ale pĹ™edvádĂ velice pĹ™esvÄ›dÄŤivĂ© vĂ˝kony, o ÄŤemĹľ svÄ›dÄŤĂ pĹ™edevšĂm poslednĂ vĂ˝hra proti Red Sox (CG, 4 ER, 5 H).
MyslĂm, Ĺľe pokud se proti nÄ›mu vĂ˝raznÄ›ji neprosadila páka Sox, pálka Mariners nebude o mnoho lepšĂ. Na druhĂ© stranÄ› Felix se bude snaĹľit vydrĹľet co nejdĂ©le..Dle mĂ©ho názoru se rozhodne aĹľ v závÄ›reÄŤnĂ˝ch innings. Dneska si zkusĂm zahrát under, a neodolám ani kurzu na vĂ˝hru Angels, kterĂ˝ je pro mÄ› dost nepochopitelnĂ˝ (vzhledem k pálce domácĂch a pitcherĹŻm). Ale pouze za nĂzkĂ˝ vklad.
TIP:
Mariners - Angels 2, bwin 2,35, 1 unit Mariners - Angels under 8, 1 unit
ChtÄ›l jsem dnes osolit Cubs, ale nakonec jsem od toho ustoupil a za vĂc units mi tam dnes nic nesvĂtĂ. SouhlasĂm s kamim na Orioles, ten kurz má svou hodnotu, otázka je jak se proti tomu postavĂ CC se svou bilanci proti O's. Ale i tak si to zahraji. Dále věřĂm overu v Detroitu. Svou hodnotu má i vĂ˝hra Jays na Fenwayi a Milwaukee v Houstonu. Bushe jsem vidÄ›l házet x FloridÄ›, a myslĂm, Ĺľe dnes by se pĹ™es tÄ›ch 5 káček mohl dostat takĂ©.
GL
|