Florida - Washington
Washington je spolu s Pittsburghem mĂ˝m favoritem na poslednĂ mĂsto v MLB. V sezĂłnÄ› vyprodali rotaci a náhrady podle mne nejsou adekvátnĂ. O opaku mne mĹŻĹľe pĹ™esvÄ›dÄŤit Daniel Cabrera, kterĂ˝ pĹ™išel z Baltimore. Daniel umĂ zaházet dobrĂ© zápasy, ale je to spĂš Ĺ™ĂdkĂ˝ jev. MĂvá hodnÄ› ÄŤasto problĂ©my s kontrolou nadhozu a pĹŻsobenĂ na pálce v NL mu v tom moc nepomĹŻĹľe. Nats nemajà špatnou ofenzĂvu, Zimmermann, Dunn a Kearns jsou slušnĂ bijci, ale s defenzĂvou jsou dost na štĂru a to je pro rychlĂ© hráče Floridy pĹ™ĂjemnĂ© zjištÄ›nĂ - vÄŤera dali Marlins dva trojmetovĂ© odpaly v zápase, coĹľ se jen tak nevidĂ. Za Floridu nastoupĂ Christopher Volstad, kterĂ˝ se loni v dresu Marlins chytil a pĹ™edvádÄ›l slušnĂ© a konzistentnĂ vĂ˝kony. TĹ™i handicapy v Ĺ™adÄ› se v MLB hrát nedoporuÄŤujĂ, takĹľe jen minimálnĂ vklad - ale ten kurs mi za to stojĂ.
Florida - Washington, tip 1 (-1,5), kurs 2,590 Pinnacle, vklad 2 units
St.Louis - Pittsburgh
V prvnĂm zápase ještÄ› dokázal closer Cards zápas prohrát, ve druhĂ©m uĹľ ale neponechali nic náhodÄ› a Pirates smetli. Pirates jsou po velkĂ©m vĂ˝prodeji, prodali to nejlepšà (Bay, Nady, Bautista) a zĹŻstal jim prĹŻmÄ›rnĂ˝ lineup a slabá rotace. Tedy slabá - starteĹ™i Pirates jsou schopni zaházet vĂ˝bornÄ› doma, venku to ale ÄŤasto bĂ˝vá tristnĂ. Dnes nastoupĂ Zach Duke, kterĂ˝ má za sebou hodnÄ› špatnou sezĂłnu a urÄŤitÄ› by si rád polepšil - proti hodnÄ› silnĂ© pálce Cards to ale bude nesmĂrnÄ› těžkĂ©. Za Cards nastoupĂ Todd Wellemeyer, kterĂ˝ naopak loni zaházel celkem dobĹ™e a na Pirates se mu doma moc daĹ™ilo - a to byli v lineupu výše zmĂnÄ›nĂ hráči. Card chtÄ›jĂ jako kaĹľdoroÄŤnÄ› bojovat o play-off a s takovĂ˝mhle soupeĹ™em by domácĂ sĂ©rie prohrávat nemÄ›li.
St.Louis - Pittsburgh, tip 1 (-1,5), kurs 2,400 Pinnacle, vklad 3 units
DĂky za pĹ™ipomĂnky a GL
|