ja by som dnes vyberal asi nieco z tychto zapasov :
Giants ... Lincecum je schopny ten zapas vyhrat pre Giants sam, na kopci by dnes mali mat prevahu domaci a kedze ich mnohi povazuju za cierneho kona tejto sezony, tak Suppan by pre nich mohol mat prijatelne gesto ... Brewers doplacali casto na zavery zapasov, teraz im navyse pristal na DL Hoffman, ktory mal prave tieto problemy vyriesit
Marlins ... tu to vidim opacne ako Masopust, Florida ma vybornu palku a chce zautocit na playoff, prave zapasy so supermi ako Washington by nemali prehravat, Olsen to tam sice dobre pozna, ale myslim ze tu palku nedokaze udrzat
Cards ... vcera utiekli Pirati z lopaty, ked obratili v zavere strateny zapas, dnes tolko stastia mat nebudu, aj ked Snell uz nemoze byt tak hrozny, ako bol v minulej sezone ... v Lohseho nemam sice velku doveru, napriek dobrej minulej sezone, ale napriek tomu by som veril domacim
Dbacks ... Webb vcera vybuchol, Arizonu vsak potiahla palka, ktora dokonale rozobrala Rockies, dnes Haren asi Colo nepusti do tolkych bodov, takze by Arizone mala stacit aj slabsia produktivita, ktoru by na Ubalda mala dosiahnut
White Sox vidim tiez opacne ako Masopust a verim, ze im to dnes nedarujeme ... Royals budu v tejto sezone silnejsi, ale Mark to na Royals vie a domaci otvaraci zapas bude nas
a myslim ze aj Red Sox budu mat dnes navrch, podla mna totiz Tampa Bay minulorocnu sezonu nezopakuje ... len ked od tych smradlavych fusakiel clovek nikdy nevie co moze ocakavat (
dufam ze sa tymto do diskusie zapoji aj ludvo )