Boston - White Sox
Po zveĹ™ejnÄ›nĂ odbornĂ©ho odhadu Ozzie Guillena, Ĺľe Red Sox po těžkĂ© sĂ©rii na Yankee Stadium nebudou tolik namotivovanĂ, dostali White Sox dva pořádnĂ© pĹ™ĂdÄ›ly. I pĹ™es zranÄ›nĂ dĹŻleĹľitĂ˝ch hráčů Drewa a Lowella se tĂ˝mu daĹ™Ă, lineup posĂlili Kotsayem a ten se zatĂm uvedl vĂ˝bornÄ›, stejnÄ› jako Bay a velká (a neÄŤekaná) hvÄ›zda souÄŤasnĂ˝ch Red Sox, Dustin Pedroia. Dnes se proti sobÄ› postavĂ pĹ™ibliĹľnÄ› vyrovnanĂ starteĹ™i, Tim Wakefield pošle na White Sox letos poprvĂ© svoje knucklebally. NormálnÄ› je v lineupu Red Sox spĂš "na ĂşdrĹľbu", po zranÄ›nĂ Becketta a Schillinga na nÄ›m ale ležà mnohem vÄ›tšà dĂl zodpovÄ›dnosti. Tim má doma pÄ›knĂ© ERA 3.32 a WHIP 1.17, o trochu lepšà neĹľ Gavin Floyd venku (4.17 a 1.41). Ten dostal letos doma od Red Sox v 5.1 smÄ›nách 5 runĹŻ, pĹ™esto dĂky silnĂ© pálce vyhrál 6-5. Pálky jsou hodnÄ› silnĂ©, pĹ™ece jen ale je podstatnĂ˝ rozdĂl mezi jejich vĂ˝kony doma a venku. Red Sox majĂ doma proti pravákĹŻm .297, White Sox venku .280. Bullpeny jsou pĹ™ibliĹľnÄ› vyrovnanĂ©. HlavnĂ rozdĂl ale tkvĂ v tom, Ĺľe Red Sox jsou ve Fenway Parku nesmĂrnÄ› silnĂ. Jejich bilance 45-18 patřà k nejlepšĂm v lize, podobnÄ› jsou na tom i White Sox, doma skvÄ›lĂ, venku 30-37. White Sox se pĹ™etahujĂ s Twins (coĹľ je pro mne jako pro fanouška Twins neÄŤekanĂ˝ a nádhernĂ˝ dárek) o vedenĂ v AL East a ani jeden z tĂ˝mĹŻ se nemĹŻĹľe "utrhnout". Red Sox jde takĂ© o hodnÄ›, honĂ fantastickou Tampu, za sebou majĂ Twins a pĹ™edevšĂm Yankees, kteřà jsou známĂ svĂ˝mi zlepšenĂ˝mi vĂ˝kony na konci základnà části. Vypadá to, Ĺľe formu naÄŤasovali dobĹ™e: Vyhráli dĹŻleĹľitou sĂ©rii na Yankee Stadium a nynĂ se pokusĂ o sweep dalšĂho rivala na cestÄ› do play-off. I kdyĹľ White Sox budou bojovat proti sweepu, pĹ™i vyrovnanĂ˝ch formacĂch majĂ Red Sox vĂ˝znamnou vĂ˝hodu v domácĂm prostĹ™edĂ a velmi dobrou formu. Kurs je pro mne hodnotnĂ˝ a vezmu si ho.
Boston - White Sox, tip 1 RL, kurs 2,400 Pinnacle, vklad 3 units
DĂky za pĹ™ipomĂnky a GL
|