Dneska bych si chtěl zahrát Red Sox, ale ještě nejsou vypsané kursy a bez nich se sázet nedá
Dál jsem zvažoval:
Cleveland - kdyby nezahajoval Sowers, zahrál bych to, ale takhle majĂ Mariners na kopci pomÄ›rnÄ› velkou vĂ˝hodu. Jinak jsou ale dost zoufalĂ. Asi lepšà poÄŤkat si na zĂtĹ™ejšà zápas.
Angels Team total (nebo RL) - 5,5 je na Angels zatracenÄ› vysoko, ale proti Nippertovi to nemusĂ bĂ˝t velkĂ˝ problĂ©m. NavĂc propustnĂ˝ bullpen Rangers. Ve vzájemnĂ˝ch zápasech toho padá opravdu hodnÄ›, proÄŤ ne znovu dnes ?
Mets - Florida uĹľ podle mne na play-off rezignovala, Mets hrajĂ s mnohem vÄ›tšà motivacĂ. Perezovi se na Marlins neskuteÄŤnÄ› dařà a Volstad bude podle mne mĂt s náhle produktivnĂ pálkou Mets problĂ©my. SamozĹ™ejmÄ›, je tu ještÄ› bullpen Mets, kterĂ˝ se zaÄŤĂná pomalu pĹ™ibliĹľovat tomu z Detroitu. NavĂc trochu spadl kurs, takĹľe to asi nemá cenu hrát.
Arizona - Kuroda má za sebou nÄ›kolik vĂ˝bornĂ˝ch startĹŻ, vytáhl se zejmĂ©na proti Phillies. PĹ™ece jen ale venku to tak slavnĂ© nenĂ, Arizona sbĂrá vÄ›tšinu bodĹŻ doma. Torre mĂchá s lineupem, nechal odpoÄŤĂvat nÄ›kterĂ© hráče. NÄ›jak se mi nezdá, Ĺľe by Backs museli bĂ˝t underdog (i kdyĹľ mĂrnĂ˝).
GL všem