No, José, mě ten over taky připadá naprosto jasný, takže pámbu s tebou ...
ZahájĂm na sledovaÄŤku Brewers, ale nenĂ to tip na velkĂ˝ vklad.
Cincinnati - Milwaukee
Reds uĹľ sezĂłnu v podstatÄ› zabalili, zkoušejĂ rĹŻznĂ© experimenty a jednĂm z opravdu zajĂmavĂ˝ch je Homer Bailey. Jeho WHIP 2.10 je o to horšĂ, Ĺľe je z velkĂ© části tvoĹ™enĂ˝ hity (jednĂm z "nejpovedenÄ›jšĂch" vĂ˝konĹŻ je 15 hitĹŻ ve 4.2 smÄ›nách v poslednĂm domácĂm zápase s Rockies). DomácĂ ERA 9.00, co smÄ›na, to run. Proti nastoupĂ Jeff Suppan, kterĂ˝ takĂ© nepodává nijak oslnivĂ© vĂ˝kony, dostává ale pomÄ›rnÄ› slušnou podporu pálky, takĹľe má "jen" 6-7. Venku ERA 5.19, WHIP 1.64. PoslednĂ zápas si ale hodil nulu v 7 smÄ›nách, to by ho mÄ›lo trochu povzbudit. Pálky i bullpeny jsou tĂ©měř vyrovnanĂ©, Brewers majĂ ale mnohem vÄ›tšà potĹ™ebu vyhrávat, jedou na play-off, coĹľ signalizovali drahĂ˝mi nákupy, po pondÄ›lnĂm incidentu se ĂşdajnÄ› vyÄŤistila atmosfĂ©ra v tĂ˝mu. Jsou stále tÄ›snÄ› pĹ™ed Cards na poslednĂ postupovĂ© pozici (Wild Card) a musĂ vyhrávat kaĹľdĂ˝ zápas. Proti Baileymu k tomu majĂ ideálnà šanci, na druhou stranu Suppan ani bullpen Brewers takĂ© nenĂ zrovna zárukou jistoty. PĹŻvodnÄ› jsem chtÄ›l hrát team total na Brewers, ale 5,5 je na nÄ› dost, radÄ›ji si zkusĂm za málo RL.
Cincinnati - Milwaukee, tip 2 RL, kurs 2,300 Pinnacle, vklad 1 units
DĂky za pĹ™ipomĂnky a GL
|