Dám to sem radši hned, protoĹľe to asi dlouho nevydrĹľĂ:
Detroit - White Sox
AĹĄ se na zápas dĂvám z jakĂ©koli strany, nechápu vypsanou hranici. NenĂ sporu o tom, Ĺľe Justin Verlander patřà k lĂ©pe strikeoutujĂcĂm hráčům. Loni byl v tĂ©to oblasti vĂ˝bornĂ˝, letos uĹľ to tak skvÄ›lĂ© nenĂ (137 smÄ›n/99 SO). V poslednĂ dobÄ› se mu koneÄŤnÄ› zaÄŤalo daĹ™it, dokáže se na kopci udrĹľet dlouho. JenĹľe 7 strikeoutĹŻ je hranice pro absolutnà špiÄŤku a ještÄ› to musĂ bĂ˝t proti tĂ˝mĹŻm, náchylnĂ˝m na strikeouty. Justin tuto hranici pĹ™ehodil v poslednĂch 10 zápasech tĹ™ikrát, jednou ji vyrovnal. Proti White Sox se mu to ještÄ› nikdy nepodaĹ™ilo (v 10 zápasech jednou vyrovnal, letos ve 3 zápasech 3,3 a 4 strikeouty). NenĂ pĹ™Ăliš divu: procházel jsem namátkou zápasy White Sox a našel jsem jedinĂ˝ (!) zápas, kdy starter nadÄ›lil White Sox vĂce neĹľ 7 káček. Byl to C.C.Sabbathia a to je, pĹ™i všà úctÄ› k Justinovi, pĹ™ece jen jiná tĹ™Ăda. Povedlo se mu to jen jednou ze třà pokusĹŻ, jinak neuspÄ›li takovĂ hráči jako Kazmir, Lackey, Shields, Lee (a, i kdyĹľ se mnou tĹ™eba nebudete souhlasit, i Dempsterova 4 káčka v 8 smÄ›nách na Wrigley s pravidly NL jsou vĂ˝mluvná). NetvrdĂm, Ĺľe Justin nenĂ schopen hranici hodit a pĹ™ehodit, podle mne je ale vypsaná špatnÄ›. Pokud se nestane nÄ›co opravdu vĂ˝jimeÄŤnĂ©ho, mÄ›lo by tÄ›ch káček na jeho kontÄ› bĂ˝t mĂ©nÄ›.
Detroit - White Sox, tip Justin Verlander under 7 strikeoutĹŻ, kurs 1,85 BWin, vklad 3 units
DĂky za pĹ™ipomĂnky a GL
Teď budu na týden v internetové pustině, tak se mějte fajn a ať se dařà !
|