PĹ™esnÄ› tak, 1,885 na RL je podle mne podkurs - i za takovĂ˝ch podmĂnek. On je Livan hodnÄ› neÄŤitelnĂ˝, obÄŤas se umĂ vytáhnout. Red Sox vÄŤera otoÄŤili v osmĂ© smÄ›nÄ›, mladĂci v lineupu Twins budou moĹľná nalomenĂ z dvou tÄ›snĂ˝ch proher, ale za tenhle kurs bych to vážnÄ› nehrál.
Lákajà mne dva týmy, které mám na blacklistu
:
Mets - jejich pálka je i pĹ™i nÄ›kolika absencĂch v obrovskĂ© pohodÄ›, dosahuje tĂ©měř pravidelnÄ› prĹŻmÄ›ry pĹ™es .300, vÄŤera to schytal i Tim Lincecum. U Johana nepĹ™edpokládám, Ĺľe by vyhoĹ™el. Ale ten kurs taky za moc nestojĂ, osobnÄ› bych ho vypsal o desetinu výš (RL).
Tigers - to je spĂš tip proti Indians. Ti jsou teÄŹ ĂşplnÄ› na dnÄ›, vÄŤera dali dva hity. Byrdova sezĂłna takĂ© nenĂ bĹŻhvĂjaká, i kdyĹľ - na Tigers mu to jde, vyhrál s nimi poslednĂch 5 zápasĹŻ. Tady uĹľ je kurs zajĂmavÄ›jšĂ, ale Tigers ÄŤasto vyhrávajĂ jen o bod. KdyĹľ si vzpomenu na poslednĂ dvÄ› RL, kterĂ© jsem hrál ...
SamozĹ™ejmÄ› se nabĂzĂ vsadit nÄ›co proti Van Benschotenovi. JenĹľe Astros majĂ v lineupu prakticky jen dva bodujĂcĂ hráče, prĹŻmÄ›rem se pĹ™es .300 nedostali uĹľ 9 zápasĹŻ a v tom poslednĂm dosáhli opravdu smutnĂ˝ch .161 (coĹľ je o to horšĂ, Ĺľe Pirates jim dopřáli mraky walkĹŻ).
NÄ›co z toho asi nakonec vyberu, ale zatĂm nejsem rozhodnutĂ˝.
GL všem