Oakland - Angels
Nerad se nechávám dvakrát za sebou zaĹ™Ăznout od stejnĂ©ho tĂ˝mu, ale tohle si dát musĂm. VÄŤera A's odehráli hodnÄ› slabĂ˝ zápas a bĂ˝t proti nim jen trochu schopnÄ›jšà soupeĹ™, asi by nebylo o ÄŤem hovoĹ™it. Dnes tady schopnÄ›jšà soupeĹ™ je, navĂc nejĂşspěšnÄ›jšà tĂ˝m venku, navĂc lĂdr divize, kterĂ˝ si má moĹľnost zpohodlnit svĹŻj náskok na ÄŤele. Na kopec jde za Angels Jon Garland. PĹ™estoĹľe má s A's špatnou bilanci, v souÄŤasnĂ© dobÄ› vypadá bĂ˝t dost v pohodÄ›, hlavnÄ› venku (Jonovi pravdÄ›podobnÄ› pořád znĂ v ušĂch, Ĺľe ho Angels koupili hlavnÄ› proto, Ĺľe se mu v Anaheimu dařà ...). ERA 3.06 a WHIP 1.28 jsou na zápasy venku vĂ˝bornĂ©. LetošnĂ jedinĂ˝ vzájemnĂ˝ zápas v Oaklandu zvládl, kdyĹľ v 7 smÄ›nách pustil 2 runy, naopak dva domácĂ nezvládl a dostal ve 12 smÄ›nách 11 runĹŻ. Podle mne ho rozhodnÄ› nelze povaĹľovat za horšĂho startera, neĹľ je Sean Gallagher. Sean pĹ™išel vĂ˝mÄ›nou za Riche Hardena z Cubs, kde házel se stĹ™ĂdavĂ˝mi ĂşspÄ›chy, poslednĂ dva zápasy se mu moc nevyvedly, kdyĹľ dostal v 11 smÄ›nách 9 runĹŻ. Nedávná zkušenost s Interleague mu dnes pĹ™ijde vhod, pĹŻjde proti pálce s DH (Ono kdyĹľ se nad tĂm ÄŤlovÄ›k zamyslĂ, je otázka, co je vÄ›tšà vĂ˝hoda: mĂt na pálce nadhazovaÄŤe a skoro jistĂ˝ aut - a souÄŤasnÄ› muset sám odpalovat, nebo naopak). KaĹľdopádnÄ› pĹ™echod v pĹŻlce sezĂłny nemusĂ bĂ˝t moc pĹ™ĂjemnĂ˝. Angels majĂ letos pomÄ›rnÄ› neÄŤekanĂ© problĂ©my s ofenzĂvou. PĹ™estoĹľe pĹ™ed sezĂłnou posĂlili Ăşdernou sĂlu Torii Hunterem z Minnesoty, odpalujĂ prĹŻmÄ›rnÄ› a skĂłrujĂ podprĹŻmÄ›rnÄ›. PoslednĂ dobou se ale zdá se vÄ›ci zaÄŤĂnajĂ obracet k lepšĂmu: Angels jsou koneÄŤnÄ› tĂ©měř kompletnĂ a v ÄŤervenci šli jen dvakrát pod 5 runĹŻ. Prosadili se i proti A's (5 a 7 runĹŻ doma). PrĹŻmÄ›r proti pravákĹŻm last 10 .275 takĂ© ukazuje nárĹŻst formy. A's naopak na pálce forma klesá (vÄŤera v 11 smÄ›nách 7 hitĹŻ), prĹŻmÄ›r last 10 proti pravákĹŻm .220. ChybĂ jim ÄŤtyĹ™i hráči lineupu. Bullpeny jsou pĹ™ibliĹľnÄ› vyrovnanĂ©, closer Angels Rodriguez si po jednom z mála BS vÄŤera pĹ™ipsal 36. Save. Oba tĂ˝my hrály vÄŤera 11 smÄ›n. StejnÄ› jako vÄŤera nevidĂm A's jako favority a nabĂzenĂ˝ kurs mi pĹ™ijde hodnotnĂ˝.
Oakland - Angels, tip 2 ML, kurs 2,010 Pinnacle, vklad 3 units
DĂky za pĹ™ipomĂnky a GL
|