Tak jsem si Ĺ™Ăkal, Ĺľe Red Sox uĹľ dneska hrát nebudu, ale za ten kurs prostÄ› musĂm:
Boston - Tampa
Pokud by dnes Tampa vyhrála, mohla by odjet z Bostonu se vztyÄŤenou hlavou jako lĂdr AL East. OsobnÄ› ale nevěřĂm, Ĺľe to Red Sox pĹ™ipustĂ. Doma jsou prostÄ› monstrĂłznĂ. VÄŤera jsem psal o tom, Ĺľe se Shieldsem to budou mĂt Red Sox těžšĂ, letos je doma smáznul nekompromisnÄ›. JenĹľe ve Fenway Parku mu to vrátili i s Ăşroky a kdyĹľ se podĂvám na jeho venkovnĂ bilanci, nenĂ tam nic, ÄŤeho by se Red Sox mÄ›li bát (ERA 6.04, WHIP 1.69). Trochu mám ale obavy z Jona Lestera. ÄŚĂsla má sice pÄ›kná, s Tampou ještÄ› neprohrál a v poslednĂch tĹ™ech domácĂch zápasech pustil ve 23 smÄ›nách jeden run (!), ale právÄ› proto to trochu zavánĂ nÄ›jakĂ˝m problĂ©mem ... O pálkách nenĂ tĹ™eba diskutovat, to bych psal pořád dokola, Red Sox jsou doma drtivĂ, Tampa vÄŤera navĂc pĹ™išla o Penu, kterĂ˝ je v jejich lineupu hodnÄ› dĹŻleĹľitĂ˝. Je dost dobĹ™e moĹľnĂ©, Ĺľe Lester nebude házet dlouho (tĂm myslĂm, Ĺľe se vyházĂ, ne Ĺľe dostane naloĹľeno
), ale vÄŤera házel bullpen vĂ˝bornÄ›, po vĂ˝buchu se srovnal Okajima, Papelbona pošetĹ™ili. Znova budu věřit domácĂ sĂle, motivaci a zkušenosti Red Sox, kteřà dĹŻleĹľitĂ© zápasy prostÄ› umÄ›jĂ. I kdyĹľ dnes zĹ™ejmÄ› bude ten zápas, kdy do toho Tampa dá všechno, Red Sox jde takĂ© o hodnÄ› a nevěřĂm, Ĺľe to pustĂ (vÄŤerejšà vášnÄ› Crisp - Iwamura - Bartlett jsou toho dĹŻkazem). VĂ˝prask ve Fenwayi by Tampu mohl nalomit a to je právÄ› to, co Red Sox potĹ™ebujĂ. TakovĂ˝ kurs jsem rozhodnÄ› neÄŤekal a pĹ™esvÄ›dÄŤil mÄ›.
Boston - Tampa, tip 1 RL, kurs 2,840 Pinnacle, vklad 3 units
DĂky za pĹ™ipomĂnky a GL