Oakland Athletics – Los Angels Angels, 13.07.2008 – 22:05
Oakland prvĂ˝ zápas s Angels vyhral suverĂ©nne 9:2. VÄŤera zasa naopak dokazali anjeli vyhraĹĄ na sĂşperovej pĂ´de v pomere 4:1. TĂşto sĂ©riu som moc nesledoval, keÄŹĹľe sa mi nezdala nejak zaĂşjmavá, ale dnešnĂ˝ zápas prinesie prekvapenie. VynikajĂşci nadhadzovaÄŤ Anjelov Saunders dnes nenastĂşpi(jeho Ĺľena porodila dieĹĄa a chce byĹĄ teraz s rodinou) a nahradĂ ho Dustin Moseley, ktorĂ˝ bol zranenĂ˝ a naposledy nadhadzoval prvĂ©ho mája, ÄŤo je poriadna pauza. ÄŽalej musĂm spomenúť, Ĺľe jeho vĂ˝kony boli dosĹĄ mizernĂ©, ÄŤo mĂ´Ĺľeme vidieĹĄ na jeho tohtoroÄŤnĂ˝ch zápasoch, kde zaznamenal 1 vĂ˝hru a 3 prehry. Jeho ERA je na hranici 7,85. MyslĂm, Ĺľe po takej dlhej pauze a zranenĂ nebude hádzaĹĄ o niÄŤ lepšie a dnes nepredvedie dobrĂ˝ vĂ˝kon.
Za Oakland bude nadhadzovaĹĄ Justin Duchscherer, ktorĂ˝ naopak od Moseleya predvádza skvelĂ© vĂ˝kony. Má na konte 10 vĂ˝hier a 5 prehier. Jeho ERA je neskutoÄŤnĂ˝ch 1,78 a v poslednĂ˝ch troch zápasoch dokonca 1,12. MyslĂm, Ĺľe v lepšej forme ani nemĂ´Ĺľe byĹĄ a dnes odhádĹľe dobre.
Vzájomné zápasy:
07/12/08 OAK 1 - LAA 4 LAA -111 U 7 Dana Eveland ,Ervin Santana
07/11/08 OAK 9 - LAA 2 OAK -108 O 8 Sean Gallagher ,Jon Garland
07/02/08 LAA 7 - OAK 4 LAA -134 O 8 Joe Saunders ,Dana Eveland
07/01/08 LAA 5 - OAK 3 LAA -102 O 6.5 Ervin Santana, Rich Harden
06/30/08 LAA 1 - OAK 6 OAK 125 U 8 Jon Garland ,Greg Smith
Tento tip som si nemohol odpustiĹĄ, keÄŹĹľe došlo k takej závaĹľnej zmene nadhadzovaÄŤov. MnohĂ© stávkove kancelárie zareagovali tak, Ĺľe stiahli kurzy na tento zápas, niektorĂ© rapĂdne znĂĹľili kurz. Ja som našiel luxusnĂ˝ kurz vo fortune 1,75, všade inde je kurz na Ăşrovni 1,5 – 1,55 alebo zápas nie je vypĂsanĂ˝. Fortuna tieĹľ nemá napĂsanĂ©, Ĺľe tip platĂ iba, keÄŹ bude nadhadzovaĹĄ ten a ten nadhadzovaÄŤ, takĹľe to ani nemĂ´Ĺľu voidovaĹĄ. . Tento kurz má u mĹ
|