Dodgers (25:23,H14:11,L10-6:4,L2) - Cards(30:21,A13:11,L10-7:3,W3)
Last week H/P/F: .259AVG/4.08ERA/.7285DER - .284AVG/2.04ERA/.7075DER
Cards, po velmi dobrĂ˝ch vĂ˝konech na kopci v poslednĂm tĂ˝dnu, vyhráli i druhĂ˝ zápas sĂ©rie s Dodgers a bez ohledu na vĂ˝sledek dnešnĂho poslednĂho utkánĂ sĂ©rie lze jejich road trip povaĹľovat za velmi ĂşspěšnĂ˝ a naplnili LaRussovo oÄŤekávánĂ, ve kterĂ© jsem nevěřil
.
Ve druhĂ©m utkánĂ mne pĹ™ekvapila neúčast Ludwicka v základnĂm lineupu i pĹ™es jeho vynikajĂcĂ vĂ˝kony na pálce v poslednĂ dobÄ› a LaRussa tak pokraÄŤoval v obÄŤas pro mne nepochopitelnĂ˝ch zmÄ›nách. On sám k tomu jiĹľ dĹ™Ăve podotkl, Ĺľe Cards majĂ na nÄ›kolika postech (OF,2B,SS) vĂce vyrovnanĂ˝ch alternativ a on se snažà dát pĹ™ĂleĹľitost všem a udrĹľet co nejvĂce hráčů v zápasovĂ©m rytmu. To je jistÄ› dobrá strategie, ne nadarmo patřà k nejlepšĂm managerĹŻm, ale obÄŤas jsou ty zmÄ›ny dost nepochopitelnĂ© a v kontextu poslednĂch zápasĹŻ neoÄŤekávanĂ©. Proto jsem zvÄ›dav s ÄŤĂm pĹ™ijde dnes
. PrvnĂ otázkou bude start Glause, kterĂ˝ poslednÄ› odstoupil v devátĂ© smÄ›nÄ› kvĹŻli bĹ™išnĂm problĂ©mĹŻm a nebylo jistĂ© zda šlo o ĹľaludeÄŤnĂ problĂ©my nebo o appendix, kaĹľdopádnÄ› jeho dnešnĂ start je otázkou. S ohledem na leváka na postu SP, lze takĂ© oÄŤekávat zmÄ›ny na LF (Duncan), kde s ohledem na stagnaci Bartona na pálce bych spĂše oÄŤekával jinou alternativu v podobÄ› Schumakera a Ludwicka na RF.
S ohledem na velmi dobrĂ© vĂ˝kony obou bulpenĹŻ bude pro dnešnĂ zápas opÄ›t klĂÄŤovĂ˝ souboj SP, kdy za domácĂ nastoupĂ ke svĂ©mu debutu jejich 20letá nadÄ›je Kershaw, kterĂ˝ v jarnĂ pĹ™ĂpravÄ› i v Double-A podával velmi dobrĂ© vĂ˝kony. Bude otázkou jak se vyrovná s prvnĂm startem v MLB. KaĹľdoádnÄ› to nebude mĂt jednoduchĂ©, neboĹĄ jednak pálka Cards je v dobrĂ© formÄ›, aÄŤ se to v poslednĂch dvou zápasech neprojevilo, coĹľ bych ale pĹ™ipsal spĂše velmi dobrĂ˝m vĂ˝konĹŻm na kopci a hlavnÄ› za Cards se na kopec postavĂ Todd Wellemeyer, kterĂ˝ má v poslednĂ dobÄ› velmi dobrou formu a od pĹ™estupu ke Cards podává velmi dobrĂ© vĂ˝kony.
OsobnÄ› opÄ›t oÄŤekávám vyrovnanĂ˝ zápas, ve kterĂ©m tentokrát nevidĂm favorita, aÄŤ by se zdálo, Ĺľe by jĂm mÄ›li bĂ˝t Cards.
Clayton Kershaw (Dodgers) LHP
Double-A Jacksonville Suns...43.1IP,2.28ERA,47K,15BB,1.08WHIP
http://www.minorleaguebaseball.com/milb ... pid=477132
Todd Wellemeyer (Cards) RHP, W5-1,61.0IP,3.25ERA,49K,22BB,1.16WHIP
Away...31.0IP,3.77ERA,23K,8BB,1.19WHIP
Last3...19.0IP,1.42ERA,9K,6BB
http://sports.yahoo.com/mlb/players/7136