Brewers(16:18,H7:6,L10-2:8,L6) - Cards(22:14,A8:7,L10-6:4,L2)
Last week H/P/F: .239AVG/6.31ERA/.6711DER - .276AVG/5.29ERA/.6822DER
Po sĂ©rii s Rockies, která skonÄŤila 2:2 a se kterou tedy musĂm bĂ˝t spokojen, protoĹľe pĹ™ed nĂ bych 2 vĂtÄ›zstvĂ ze 4 bral, zavĂtajĂ Cards na Miller Park, kde je ÄŤekajĂ ve ÄŤtyĹ™zápasovĂ© sĂ©rii mĂstnĂ Brewers.
Cards nedokázali dotáhnout do vĂtÄ›znĂ©ho konce dobĹ™e rozehranou sĂ©rii s Rockies a pĹ™edevšĂm porážka ve tĹ™etĂm utkánĂ urÄŤitÄ› mrzĂ. VĂce je pro mne ale znepokojujĂcĂ vĂ˝voj formy nÄ›kterĂ˝ch hráčů, a to pĹ™edevšĂm Troye Glause, kterĂ˝ je na pálce ve velkĂ© krizi a po vlaĹľnĂ©m vĂ˝konu v poli ve tĹ™etĂm zápase, kdy jeho pĹ™Ăhozy na 1B absolutnÄ› ztrácely pĹ™esnost byl vÄŤera nahrazen Ryanem, kterĂ˝ se ale takĂ© nedokázal na pálce prosadit a v poli z dlouhodobĂ©ho hlediska nemĹŻĹľe Glause nahradit, neboĹĄ na 3B jeho kvalit nedosahuje. OsobnÄ› mne takĂ©, slušnÄ› Ĺ™eÄŤeno (coĹľ ale nevystihuje pĹ™esnÄ› mĂ© rozpoloĹľenĂ), štve LaRussa s tĂm jak mĂchá se sloĹľenĂm OF, coĹľ si myslĂm nenĂ ku prospÄ›chu vÄ›ci, a to pĹ™edevšĂm co se tĂ˝ká nasazovánĂ Bartona, kterĂ˝ ještÄ› v poli nedosahuje potĹ™ebnĂ˝ch kvalit a pĹ™edevšĂm jeho nasazovánĂ na pravou stranu se mi moc nelĂbĂ. NejradÄ›ji bych ho v poli nevidÄ›l vĹŻbec a nasazoval bych jej pouze jako PH, pro coĹľ má ideálnĂ pĹ™edpoklady. Ăšstup ze slávy zaznamenali Cards takĂ© na kopci, kde vĂ˝kony SP nebyly aĹľ tak "brilantnĂ". A co se tĂ˝ká bulpenu mÄ›la by bĂ˝t pĹ™i souÄŤasnĂ© formÄ› vĂ˝hoda na stranÄ› Brewers. Ti však pĹ™i svĂ©m road tripu vĂ˝raznÄ› zaostali za oÄŤekávánĂm a zakonÄŤili jej s bilancĂ 2:7 i pĹ™es dobrĂ˝ start v Chicagu a pĹ™edevšĂm na pálce mÄ›li v poslednĂch zápasech znaÄŤnĂ© problĂ©my se prosadit a vĂ˝hoda na nĂ by mÄ›la bĂ˝t na stranÄ› Cards, kteřà ale takĂ© ve všech statistikách (H/P/F) zaznamenávajĂ Ăşstup.
Na kopec se Cards postavĂ Todd Wellemeyer, kterĂ˝ má s Brewers dost špatnou bilanci (dosud pouze jako RP), ale to jeho oponent Manny Parra s Cards takĂ© a navĂc minule proti Astros podal špatnĂ˝ vĂ˝kon (já budu samozĹ™ejmÄ› doufat, Ĺľe mu to vydrĹľĂ
) a celkovÄ› má takĂ© horšà statistiky neĹľ Wellemeyer. NavĂc Todd mĹŻĹľe oÄŤekávat, na rozdĂl od Parry, slušnou podporu na pálce, kde se Cards v poslednĂ dobÄ› opĂrajĂ pĹ™edevšĂm o vynikajĂcĂ formu Ludwicka, kterĂ˝ mÄ›l s Rockies bilanci 9 ze 13 (.692,3HR,3x2B,6RBI) a samozĹ™ejmÄ› takĂ© o Pujolse, kterĂ˝ se zatĂm ve všech zápasech v tĂ©to sezonÄ› dostal na metu.
OsobnÄ› vidĂm Cards v tomto utkánĂ jako mĂrnĂ© favority (53:47) a myslĂm, Ĺľe by mohli zuĹľitkovat krizi Brewers a zvĂtÄ›zit v ĂşvodnĂm zapase sĂ©rie.
Manny Parra (Brewers) LHP, W1-2,27.2IP,5.86ERA,22K,17BB,1.99WHIP
Last3...14.1IP,6.28ERA,8K,9BB
http://sports.yahoo.com/mlb/players/8069
Todd Wellemeyer (Cards) RHP, W3-1,42.0IP,4.07ERA,40K,16BB,1.21WHIP
Last3...17.0IP,5.29ERA,14K,7BB
http://sports.yahoo.com/mlb/players/7136