dnes v noci jednu hodinu a pat minut po polnoci sa stane doteraz sen vsetkych sportovych fanusikoov v strednej Europe realitou. Budu mat tu cest vidiet najlepsi sportovy team sucasnosti v priamom prenose. Konecne v TV, nie cez pocitac. Budu mat tu cest vidiet fantastickeho Curta Schillinga, ktoremu minuly zapas velmi nevysiel, ale zapas pred tym dokazal odhadzat one-hitter. Schillingov jubilejny 30 zaps proti tomuto teamu, pricom vacsinu z nich odhadzal za Phillies a Diamondbacks. Braves na neho nemaju vobec dobre spomienky, ked dokazal v semifinalovych zapasoch uplne eliminovat (respektive finale NL) Schilling ma proti nim bilanciu zatial 13-10 Era 3,42, co je velmi slusne. Na druhu stranu sa proti nemu postavi James, realtivny novacik v mlb a vsetci fanusikovia budu mat tu cest vidiet ako vypada perfektny change-up. Problemom je, ze to jediny nadhod, co vie dobra hadzat. Budu mat plne pravo byt uneseny palkarskymi vykonmi hracov Bostonu s fenomenmi ako je Dave Ortiz ci Manny Ramirez. Budu moct vidiet momentalne najlepsieho palkara na sĂşperovych ihriskach Kevina Youklisa. Ale aj v drese domacich to nieje v ziadnom ziadna slabota. Taky Chipper Jones je Schillingova nocna mora. v 59 nastupoch na palku ma proti nemu Avg. vyse 0,500, Edgar Renteria minulorocna spojka v Bostone sa pri zmene posobiska tiez dost prebrala. Alebo mladicek Franceour ma tiez obrovsky potencial sa raz stat hviezdou ligy. No a na zaver, co moze byt vacsim bonbonikom ako predpokladany closing od minulorocneho najlepsieho closera Paplebona. A toto vsetko mozete dnes zadarmo sledovat na Galaxii sport, no a ked si k tomu date Boston za kurz 1,71 budete mat k tomu adrenalin, preto si nenechajte pokazit viac ako prijemny vecer navstevou svokry ci podobnou zivelnou pohromou, kupte si prepravku pivka, manzelku ci priatelku poslite na damsku jazdu a v klude si to vychutnajte. GL
|