Blue Jays ... Toronto ma za sebou seriu s Angels, ktora sa im velmi nevydarila, teraz vsak maju na rane Royals, ktorych vcera prevalcovali 8-1, ked mali jedenast odpalov ... dnes za domacich Eveland, ktory zatial hadze vyborne a z dvoch startov s Royals ma 1-0 a 3.86 ERA, na druhej strane Davis, ktory ma s Torontom 1-1 a 4.61 ERA
Rockies ... za domacich nevyrazny Olsen, ktory ma proti Rockies 1-2 a 8.39 ERA, Rockies prehrali styri z poslednych piatich zapasov, maju vybornu sancu sa v tejto serii dvihnut, Colorado povedie De La Rosa, ktory hadze vyborne, aj ked v poslednom zapase s Mets mal problem s walkami, s Nationals ma 2-1 a 4.32 ERA
White Sox ... Tampa Bay je sice v laufe, ale Chicago sa vracia do US Cellular Field s Danksom na kopci, ktory je momentalne asi najlepsim nadhadzovacom domacich, s Tampou ma 4-1 a 2.67 ERA, ked im vystrajkoval 31 hracov v 31 zmenach, Price z Tampy hadze vyborne, s Chicagom hral len raz a pustil im styri body a osem odpalov v siestich zmenach
Twins ... Minnesota zatial potentna na palke, na kopci Slowey, ktory mal v minulej sezone v dvoch startoch s Indians 2-0 a 1.84 ERA, naopak za Cleveland Masterson, ktory mal v zapasoch s Minnesotou problem s kontrolou nadhodu, ked prehral oba zapasy s 6.75 ERA a v desiatich zmenach daroval desat met zdarma