dnes sa mi pozdavaju tieto veci :
NY Mets ... opat sa mi paci to slabsie muzstvo z NY
... Livan proti byvalemu muzstvu dominuje, aj ked maju Mets problem s absenciami, stale su silnejsi ako Washington
Cubs ... vcera ma ich prehra zaskocila, taku nadielku som teda necakal, dnes za hosti Snell, ktory zatial velmi presvedcivy nie je, domacim by sa mohol vratit Lee, maju jednoznacne lepsi tim
Dbacks ... hlavou proti muru, ale ta snura Padres je az prilis dlha, rozhodovat sa bude najskor na kopci, kedze obe palky su tragicke, je nacase aby San Diego prehralo, aj ked proti seriam sa nehraje
LA Angels ... lebo Colon, to co on dokaze zavarit, to je neskutocne, v poslednom zapase 8 bodov a sedem odpalov v dvoch zmenach a to bol doma s Minnesotou, dnes ho caka silna palka Angels, ktora si chce napravit chut po vcerajsom golostroji WS, za domacich Saunders, ktoremu uvody sezon vychadzaju, s Chicagom ma slusne cisla
este sa mi pozdavaju aj Giants, Lincecum to na Atlantu vie, hadam mu dokaze nejake cisla dodat aj palka
a som zvedavy aj na Astros, Roy ma fantasticku bilanciu s Reds, ale bude tiez zavisli na tom, ci nieco vycaruju palkari