TIGERS...nemalo by sa chodiĹĄ proti rozbehnutej pálke,akĂş má práve Texas,ale ja si zahrám RL na domácich...Texas si doma povodil Indianov,doslova ich rozstrielal,Tigers ligli 1-3 v Toronte a vyzeralo to akoby pokraÄŤovala minulá sezona...v Detroite dufaju,Ĺľe nie,na kopec posielaju ich naljlepsieho pitchera lanskeho roku-Galarragu a o toho sa aj ja opieram vo svojom tipe...Rangers tam budu maĹĄ pre mna relatĂvne neznameho Bensona,nikdy som ho nevidel vrhaĹĄ,naposledy plel niekedy v roku 2006 MLB ÄŤo som ÄŤĂtal,dufam Ĺľe neprekvapĂ...o palebnej sile Tigers je zbytoÄŤnĂ© pĂsaĹĄ,ak im pojde,Texas moĹľe dostaĹĄ peknĂş nádielku,hrá sa o 19:05 SET
no a ak vyjde RL u Tigers tak pojdem do nočného maču
CHWS...RL opaĹĄ,domáci majĂş ÄŤo naprávaĹĄ,ofenzĂva proti Royals posobila biedne,snad si to neprenesĂş aj na Twins...na kopci Jose Contreras,ÄŤo som videl z WBC schudnutĂ˝,stále ho povaĹľujem za dobreho pitchera,sĂce mu poslednĂ© 2 sezony nevyšli,tak má ÄŤo naprávaĹĄ...za Twins Dickey,min.rok hral v bullpen,som zvedavĂ˝ ako zahaádĹľe detto,verĂm Ĺľe ho domáci pálkari pošlĂş rĂ˝chlo z kopca