Ahoj všem, doufám, Ĺľe se daĹ™ilo ! UĹľ mi ten baseball vážnÄ› chybÄ›l, takĹľe sáhnu po prvnĂm, co mi padlo do oka
Tampa - Detroit
O Jamesi Shieldsovi jsem uĹľ jednou psal: doma patřà ke špiÄŤce MLB, házĂ zde vĂ˝bornÄ›, dlouho a slušnÄ› strikeoutuje (prĹŻmÄ›r 6 SO na zápas). Uvedenou hranici nepĹ™ehodil letos doma jen tĹ™ikrát: dvakrát proti Orioles (coĹľ je normálnĂ, Orioles se strikeouty dávajĂ hodnÄ› těžko), jednou proti Torontu. S Tigers hrál loni dva zápasy, v obou se dostal pĹ™es vypsanou hranici. Tigers jsou na tom se strikeouty tak nÄ›jak prĹŻmÄ›rnÄ›, vĂc jich dostávajĂ venku, slušnÄ›jšà nadhazovaÄŤi tÄ›ch 5 káček vÄ›tšinou dajĂ (v pĹ™edchozĂch dvou zápasech Sonnanstine 6, Kazmir 5 - ale jen ve 4.2 smÄ›nách). Zápas bude rozhodovat Jim Joyce s hodnÄ› velkou strikeout zĂłnou, coĹľ by tipu takĂ© mohlo pomoci. Tigers pĹ™edchozĂ dva zápasy vĂ˝raznÄ› prohráli, takĹľe dnes budou bojovat proti sweepu, dokázali uĹľ takĂ© napĹ™. nechat Lincecuma na 3 strikeoutech, pĹ™ece jen mi ale vypsaná hranice pĹ™ijde na Jamese doma nĂzko. Pokud se nestane nic mimořádnĂ©ho, mÄ›l by tÄ›ch 5 káček dát - a moĹľná i vĂc.
Tampa - Detroit, tip James Shields over 4,5 strikeoutĹŻ, kurs 1,85 BWin, vklad 3 units
DĂky za pĹ™ipomĂnky a GL